Pentru cei peste 2.000 de copii care practică baschetul la cele mai importante școli de profil din Capitală sărbătorile din acest an vor debuta cu un eveniment plin de energie – “De Crăciun, jucăm baschet” – pe care Steaua CSM EximBank, Baschet Club Laguna Sharks și Școala de Baschet Dan Dacian îl vor organiza, astăzi, 1488744_567168266695181_303202966_n13 decembrie, la Sala Polivalentă.
Copiii vor primi cadouri și vor avea parte de un spectacol cu multe momente magice. Își vor vedea la lucru antrenorii, într-un meci demonstrativ la care vor participa și jucători profesioniști de la Steaua CSM EximBank, vor asculta colinde și vor participa la o mulțime de concursuri cu premii. Ei vor fi premiați de vedetele din sportul românesc: Bogdan Stelea, Amatto Zaharia, Ruxandra Dragomir, Monica Roșu, Loredana Boboc și micuța campioană la echitație Anne Marie Bontea.

Invitați speciali ai evenimentului sunt membrii trupei Da Move Crew, din Italia, considerată cea mai tare trupă de freestyle din Europa, cu peste 1.000 de spectacole susținute în 15 țări de pe trei continente. Magicienii cu mingea de baschet au pregătit un show interactiv la care vor participa și tinerii baschetbaliști prezenți în sală. Și copiii de la corul Sunshine condus de Ioana Iordănescu au pregătit un program special de colinde și cântece pentru acest eveniment din sportul românesc.

Evenimentul va începe de la ora 18, iar prețul biletului este unul simbolic: o jucărie! Toate jucăriile colectate vor fi distribuite unor centre de plasament din București, pentru a aduce un strop de bucurie și celor cu mai puține posibilități. Partenerii acestui eveniment organizat de cele mai importante școli de baschet din București care și-au unit forțele, începând din acest sezon, cu un club emblematic, Steaua CSM EximBank, pentru a crea un centru de performanță unic în România, sunt: Primăria Municipiului București, Primăria Sectorului 4, Direcția pentru Sport și Tineret și Federația Română de Baschet.

LĂSAȚI UN MESAJ