Coafura este foarte potrivită în funcție de modelul rochiei. În acest caz, hairstilistul Dani Voicu i-a asigurat campioanei mondiale la gimnastică o coafură lejeră dar elegantă cu bucle. Lansată inițial ca academie pentru sănătatea părului, Yofi Hair Academy, s-a dezvoltat repede iar astăzi este un centru de frumusețe complet, asigurând servicii de frumusețe a părului, cosmetică facială și corporală dar și un magazin de îmbrăcăminte și încălțăminte.
Yofi Shopping Academy, Bv Pipera nr 17
Foto: Luxury Photo Video

Semnată de Inga Valerie, această rochie albă și extrem de feminină, evidențiază armonios formele frumoase ale gimnastei Larisa Iordache. Accesorizată cu sandalele nude cu toc Mineli Boutique, ținuta crează un echilibru perfect, mai ales că Larisa nu este foarte înaltă.
Rochia Inga Valerie – preț 400 lei
Sandale Medeea – Mineli Boutique – preț 349 RON
Yofi Shopping Academy, Bv Pipera nr 17
Foto: Luxury Photo Video

În colecția de vară a creatoarei de modă Inga Valerie se regăsesc vestele din piele, ce pot fi purtate atât desfăcute dar și închise, ca rochii de sine stătătoare. Este o piesă vestimentară actuală, îndrăzneață și modernă, ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei fashioniste adevărate.
Sandale Vanessa – Mineli Boutique preț 400 RON
Vestă Inga Valerie – preț 650 RON
Yofi Shopping Academy, Bv Pipera nr 17
Foto: Luxury Photo Video

Rochie neagră din piele cu un croi asimetric, fără mâneci și cu decolteu, cu cordon. Ușor de accesorizat, se poate purta atât pe timp de zi cât și în club, surprizând de fiecare dată.
Rochie-vestă Inga Valerie preț 650 RON
Yofi Shopping Academy, Bv Pipera nr 17
Foto: Luxury Photo Video

Pornind de la un item chic precum pantalonii scurți din imitație de piele, se pot crea ținute stilate și sexy. Cu un croi lejer și o lungime, acest gen de pantalon este potrivit pentru orice siluetă, putând fi asortați atât în stil casual-sport dar și elegant. Larisa i-a asortat cu o jachetă gri creată de desginerița Inga Valerie.
Pantaloni scurți gri Inga Valerie 350 RON
Geacă gri Inga Valerie – 700 RON
Sandale Mineli Boutique – 400 RON

LĂSAȚI UN MESAJ