Chiar dacă nu locuiește în România, scriitoarea Ioana Lee este activă în showbiz-ul autohton, prin intermediul reprezentanților ei din țară. La sfârșitul săptămânii trecute, mai multe personalități publice, printre care Roxana Nemeș, Iuliana Marciuc, Alina Laufer, Adela Diaconu sau antrenorul soțiilor de fotbaliști, Alexander Florescu, au răsfoit și s-au pozat cu romanele Ioanei Lee, ”Coșmarul american” și ”Reflecțiile unui blog trotter”, în cadrul unui eveniment special.

Cea mai vândută carte a Ioanei Lee, ”Ai Suru, A iubi”, nu a ajuns în mâinile vedetelor pentru că nu mai este disponibilă nici măcar pentru fotografii, fiind epuizate toate tirajele. Urmează să apară a patra ediție a acestui roman, sub auspiciile editurii RAO dar și un nou roman scris de Ioana Lee ce va fi lansat în premieră în această toamnă, în cadrul Festivalului Internațional de Carte Gaudeamus ce va avea loc între 22-26 noiembrie 2017.
”Am fost plăcut surprinsă să descopăr în cărțile Ioanei Lee un stil literar aparte și o ironie fină. Situațiile și personajele sunt descrise atât de realistic și clar încât trăiesc fiecare întâmplare foarte viu în imaginația mea. Mi-ar plăcea ca romanele Ioanei Lee să fie ecranizate pentru marele ecran pentru ca astfel tot mai mulți oameni să descopere arta ei literară”, a arătat Deea Maxer.

LĂSAȚI UN MESAJ