collagefilm (1)

Cel mai important eveniment cinematografic al săptămânii, avanpremiera filmului “Kandy, ciocolată de lux cu gust de femeie”, a strâns la un loc diverse personalități din prima scenă românească, de la juniorii campioni ai clubului de baschet Steaua CSM EximBank, la Federația Română de Kempo în frunte cu președinte Amatto Zaharia, Ivan Patzaichin, campionul național la raliuri Vali Porcișteanu, cântăreții Kamara, Nico, conducerea centrului de medicină alternativă Global Wellness System, creatoarea de modă Eli Lăslean sau medicul dermatolog Panagiotis Vogiatzis, aceștia asistând și la un recital plin de voie bună marca Adrian Enache.
Filmul „Kandy – Ciocolată de lux cu gust de femeie“ îi aduce împreună pe marile ecrane pe actrița Claudia Motea și cântărețul Adrian Enache, acesta din urmă aflându-se în fața debutului său în lumea cinematografică. Subiectul este reprezentat de o poveste impresionantă despre relația de familie și mai ales despre stările unei femei cu tot ce este al ei: copii, profesie, trăiri sociale și emoționale.
În distribuție îi regăsim și pe actrița Raluca Guslicov, într-o apariție inedită, și talentații copii Irina Rusu și Alexandru Marcarov. Componența echipei filmului este următoarea: scenografia – Diana Mețiu, regia – Mariana Pachis, imaginea – Florin Toader, sunetul – Ciprian Asante, montajul – Eugen Boteanu, manager locații – Alexandra Drăguț, asistent producție-Alexandra M. Păun.
Pentru prima dată în România, compozitorul american Dennis Dreith, cunoscut pentru muzica filmelor Jurrasic Park, BraveHeart, Columbo, Aliens sau Scooby Doo, s-a implicat într-o producție cinematografică românească, preluând teme din melodiile lui Adrian Enache, care printr-o prelucrare specială au devenit muzica filmului.
„Kandy – Ciocolată de lux cu gust de femeie“ este o producție ROAM Music & Film Productions, Paul Ticu-Easy Film Production și PaKiss Brand.
Claudia Motea a afișat un look impecabil, explicat de Aurelia Dumitru, director Global Wellness System și O Way Organic Beauty Center, sponsorii actriței.
“Actrita romano-canadiana a ales Global Wellness System pentru mentinerea sanatatii si redobandirea unei siluete de invidiat urmand protocoalele si tehnologiile cu abordare holistica dar si stiintifica din portofoliul centrului de medicina integrativa! OWay Organic Beauty Center a contribuit la noul sau look natural avand la baza o noua abordare a ingrijirii parului Claudiei pe baza produselor organice profesionale de la O Way ! Un nou concept si o noua abordare a medicinei va asteapta cu drag sa o descoperiti”.

LĂSAȚI UN MESAJ