1426731_10152014029773826_1148129430_n

În 2009, Alex Rozs a preluat o afacere începută de părinții săi în anul 2001, atunci când nu foarte mulți
investitori ar fi avut curajul să deschidă un restaurant la marginea Bucureștiului, pe o
stradă care nu era pietruită. În ritmul pașilor mărunți și siguri, cu multă muncă și cu
o implicare totală, Alex Rozs a reușit să deschidă încă două restaurante și să construiască un
brand national.
80 la sută dintre produsele acestui restaurant sunt sută la sută naturale și sunt produse
la ferma proprie. Restaurantul are o capacitate de 900 de locuri, are patru săli de evenimente
și o terasă spațioasă. Ferma restaurantului este locul la care fiecare dintre noi visăm,
cu aer curat, liniște, cai și ponei, mâncare sănătoasă și naturală, cu legume proaspete din
grădină, fructe culese din pomi, apă din fântană sau brânză făcută la stână.
Astfel, cel mai bun tânăr antreprenor al anului la Gala Nova TV a fost desemnat Alex Rozs pentru
Restaurantele și Ferma Cocoșu RIMG_5802oșu.

LĂSAȚI UN MESAJ