DSCN2944

Andreea Neagu

Pentru că își dorește să arate foarte bine și fiindcă este de părere că „femeile sunt niște ființe sociale, care depind de părerea celor din
jur”, Alina Laufer a încercat în această săptămână tratamentul cu radiofrecvență, una din cele mai tehnologii, care are rezultate efective încă de la primul tratament. În cazul lipsei de fermitate şi elasticitate a pielii, atât faciale cât şi corporale, încălzirea locală cauzează o contracţie imediată a fibrei de colagen şi în acelaşi timp stimulează metabolismul fibroblastelor accelerând producerea de noi fibre de colagen şi elastina. Încântată de rezultatele tratamentului cu radiofrecvență de care se bucură la Centrul de Estetică și Remodelare Corporală Estetica Hipocrat și în același timp pasionată de domeniul remodelării corporale, Alina Laufer precizează: “Contracţia fibrelor de colagen şi regenerarea depozitelor de colagen şi elastina conferă fermitate şi elasticitate pielii, asigurându-i un aspect sănătos şi întinerit. Tratamentul cu radiofrecvență este ideal pentru rezultate optime încă de la primele ședințe. Acesta este cu siguranță anul meu”, a declarat Alina Laufer pentru publicația online www.iClara.ro.
Vedeta de televiziune Alina Laufer nu a ascuns niciodată faptul că este adepta operațiilor estetice. Aceasta și-a făcut în decursul ultimilor ani mai multe intervenții chirugicale, ultima dintre ele fiind un lifting brazilian, de care este extrem de mulțumită. Forma sa fizică de invidiat se datorează însă în mare parte unui stil de viață sănătos, bazat pe sport și dietă.

LĂSAȚI UN MESAJ