alina

Vedeta de televiziune Alina Laufer n-a ascuns niciodată faptul că apelează la mici retuşuri estetice, care o fac să arate mereu tânără şi frumoasă. Alina a recurs ori de câte ori a considerat necesar la serviciile medicilor care fie i-au făcut o rinoplastie, i-au întinerit tenul sau i-au ridicat fesele. Şi totuşi, în spatele aspectului său fizic foarte plăcut stă un stil de viaţă sănătos, multă mişcare şi un moral ridicat. Ea vrea să fie mereu suplă, frumoasă şi sănătoasă şi de aceea a răspuns pozitiv încercării de detoxifiere a întregului corp, realizată cu un aparat care acţionează la nivelul tălpilor, la Centrul de Estetică Hipocrat din Pantelimon.

alina 3

Cu ajutorul acestuia sunt eliminate toate toxinele acumulate în organism, care dezechilibrează funcţiile lui şi creează un mediu propice pentru boli, alergii şi probleme ale sistemului imunitar. Dacă până acum era nevoie de o dietă drastică pentru realizarea detoxifierii, cu acest aparat lucrurile sunt mai simple, mai plăcute şi durează mai puţin. Asta deoarece la nivelul tălpilor, unde acţionează aparatul, sunt prezente toate organele interne. Detoxifierea corpului cu acest aparat, la care a apelat Alina Laufer, urmăreşte canalele de comunicare ale organelor şi accelerează procesul natural de eliminare a toxinelor. Procedura a fost destul de simplă.Alina a stat cu picioarele într-o cădiţă cu apă şi a avut electrozi pe picioare şi o centură la mijloc, care ajută la procesul de detoxifiere. Trebuie menţionat că prin corp nu circulă curent electric şi nu se creează nicio senzaţie neplăcută. Fluxul de ioni generat de Detox Spa rezonează cu organele corpului şi atrage particulele de toxine, metale grele şi impurităţi, până la nivelul tălpilor, pentru a le elimina pe aceste căi.

alina 2

Toxinele din organism se adună într-o cădiţă prin fenomenul de osmoză şi colorează apa în mod diferit în funcţie de setarea aparatului sau de afecţiunile celui asupra căruia se acţionează. ”Procedura permite eliminarea toxinelor din organele şi sistemele principale ale corpului şi astfel ficatul, rinichii, colonul, sistemul circulator şi cel limfatic îşi îmbunătăţesc considerabil funcţionarea. Efectele positive ale tratamentului sunt întinerirea ţesuturilor, revigorarea, energizarea, îmbunătăţirea circulaţiei şi funcţionării celulelor organismului. În timpul celor 30 de minute, cât durează o şedinţă, circulaţia sangvină se va reechilibra şi relaxa, iar efectele proocesului de regenerare a organismului se vor observa într-un timp foarte scurt”, a declarat medicul Alina Chiriţă. Procedura efectuată în cazul vedetei tv a identificat o detoxifiere a ficatului şi vezicii biliare, Alina Laufer fiind foarte încântată de rezultate.

LĂSAȚI UN MESAJ