amatto 4

Pentru Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo, vacanţa a venit odată cu terminarea cursurilor şcolare dar si al ultimului stagiu de pregatire al lotului federatiei. Amatto Zaharia are patru băieţi, Timon, Yani, Yamato si David, cu vârste între 6 ani şi 31 de ani. Chiar dacă David s-a născut în Chicago, Statele Unite ale Americii, acesta are o relatie excelentă cu familia sa din România și, la fel ca întotdeauna, anul acesta a venit acasă pentru a-și petrece vacanta cu tatăl şi fraţii săi, plecand împreună într-un sejur în Antalya, unde se bucură de soare şi de condiţii excelente. Nu se ţin numai de distracţie ci o îmbină pe aceasta cu antrenamente de menţinere a formei fizice, sub privirile admirative ale turiştilor, care pot vedea zilnic o trupă de sportivi aparţinând aceleiaşi familii (Yamato si Yani sunt campioni de Kempo la categoriile lor de varsta, Timon are deja 7 medalii la înot, din care 6 de aur , el fiind sportiv legitimat la clubul de natație Aqua Sport din București. Sanda Zaharia este prima campioana mondiala din istoria Kempo-ului din Romania.
amatto

În afara carierei strălucite din sport, Yamato Zaharia cochetează și cu modelling-ul, el pozând de curând în ținute aparținând brandurilor Cacharel și U S Polo Assn.
Amatto Zaharia, presedintele Federatiei Romane de Kempo, este maestru emerit al sportului si antrenor emerit, fiind distins cu Ordinul “Meritul Sportiv” de catre Preşedinţia României.

LĂSAȚI UN MESAJ