Stelistă din vârful spadei până în cel al picioarelor,  campioana mondială și olimpică la scrimă Ana Maria Brânză, a acceptat invitația președintelui echipei de baschet Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu, de a intra în clubul “Patron la Steaua”.
 Invitat special la meciul cu BCM Pitești din Liga Națională de Baschet, Ana Maria a avut parte de un adevărat tratament de conducător de echipă. Ea a fost adusă la arena Mihai Viteazul cu limuzina oficială de Patron la Steaua, noul BMW seria 7,  a urmărit meciul din sectorul VIP,  a avut ocazia de a-i încuraja pe jucători chiar în vestiar, înainte de debut și a efectuat primul angajament al partidei.
 “După o asemenea experiență, primul lucru pe care îl pot spune este că îmi place să fiu Patron la Steaua. De la ocazia de a merge cu o mașină frumoasă și până la a pătrunde în vestiarul echipei și a vedea care e atmosfera înainte de meci, totul a fost memorabil”, a spus spadasina, componentă a Clubului Sportiv al Armatei Steaua.
 “Desigur mi-aș fi dorit ca totul să se încheie cu o victorie, dar nu a fost momentul. Cu siguranță, însă această echipă poate aduce multă bucurie suporterilor și iubitorilor baschetului. Am încredere că acest grup va face performanță și voi rămâne în continuare alături de ei în calitate de suporter. Baschetul a depășit stadiul de sport, fiecare meci este un show care încântă publicul și nu e de mirare că în ultimul timp sala Mihai Viteazul este neîncăpătoare. Succes echipei și viitorilor patroni”, a mai adăugat Ana Maria Brânză.
 Programul Patron la Steaua va continua și în acest sezon, suporterii echipei care doresc să intre în grupul socios, putând să se înscrie pe site-ul www.patronlasteaua.ro. Membrii clubului socios primesc cardul și tricoul Patron la Steaua, au acces gratuit la toate meciurile de acasă ale echipei și pot avea șansa de a juca rolul patronului într-unul din episoadele reality-show-ului care va fi transmis de Sport.ro.
Steaua CSM EximBank a cedat în partida cu BCM Pitești, din etapa a IV-a a Ligii Naționale de Baschet, scor 55-67, dar se menține în plutonul fruntaș al clasamentului, cu trei victorii și o înfrângere.

foto: Cosmin Moței/www.steauabaschet.ro

IMG_1433

IMG_1507

LĂSAȚI UN MESAJ