Despărțirea dureroasă de Cătălin Cazacu o transformă pe Anna Roman într-o vedetă tot mai solicitată pentru reclame și ședințe foto bine plătite. Frumoasa brunetă a hotărât să încheie relația cu motociclistul de la Exatlon, după ce acesta s-a apropiat foarte mult, în timpului reality-show-ului de la Kanal D, de cântăreața Cream.

Anna Roman pentru Garkony. Foto: Luxury Photo Video

Proiectele noi o ajută pe Anna să uite de suferință dar o și ambițonează să devină mai puternică și independentă. Cu un fizic frumos și cu forme atrăgătoare, Anna a fost protogonista unui pictorial foto îndrăzneț în care nu s-a ferit să renunțe la haine. Ea face reclamă la noua colecție de genți și pantofi lansată de designer-ul Eugeniu Garkoniță, ale cărui creații sunt apreciate de multe vedete și bloggerițe din țara noastră.

Anna Roman pentru Garkony

Anna a pozat în pantaloni scurți, rochii sau salopete din piele neagră, gândite de creatoarea de modă Inga Valerie. Fotografii Alin Gongea și Alexandru Tiberiu Nedelea de la Luxury-Photo-Video i-au transmis încredere fetei care nu a avut astfel emoții în fața blitzurilor foto și a pozat lasciv, încălțată fie în cizme lungi pe picior sau în sandale super sexy. Anna Roman are un nou look, după ce stilistul Flavius Man de la Yofi Hair Academy i-a schimbat culoarea la păr și a convins-o să renunțe la extensii.foto: Luxury-Photo-Video

LĂSAȚI UN MESAJ