Muzica a unit oameni frumosi care si-au dorit sa sustina cauza copiilor cu autism. Corul de cameră Astra și Corul Voces Intimae din Franța au sustinut un recital extraordinar de muzică de cameră ce a impresionat publicul prezent la Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov. Concertul caritabil a fost în beneficiul copiilor și tinerilor cu autism, eveniment organizat de Diana Niță – președinte Asociația „Rază de Speranță”. Printre cei prezenti la eveniment s-a aflat si Adela Diaconu in calitate de Ambasador al Copiilor cu Autism.

Si tu poti sustine cauza copiilor cu autism. Directionează 2% din impozitul tău pe venit către Asociatia “Rază de Sperantă” si peste 80 de copii si tineri cu autism se vor bucura de sprijinul tău! Sustine o cauză umanitară fără să te coste nimic! Orice contribuabil persoană fizică poate să directioneze către un ONG 2% din impozitul pe venit platit de el (care ar ajunge, altfel, la bugetul statului). Acest lucru se poate realiza foarte simplu, prin completarea unui formular standard. Redirectionarea este gratuită, adică nu duce la nici o cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv.” http://razadesperantabrasov.ro/

Autismul poate să apară în orice familie, indiferent de mediu, situatie sociala sau economică, de apartenenta religioasă sau etnica. A devenit maladia cu cea mai mare rată de crestere, mult mai frecventă decât toate formele de cancer sau SIDA luate la un loc.

LĂSAȚI UN MESAJ