Compania româno-germană Auto Schunn, partener al producătorului Mercedes-Benz în România, a lansat vineri, 25 septembrie, la sediul central din Arad, cele mai noi modele SUV produse de către Mercedes-Benz.

DSC_0410_Copy

Într-o atmosferă specială, în care caii putere se pregăteau să impresioneze asistența, autoturismele GLE, GLC şi GLE Coupe s-au bucurat de sufragiile generale din partea invitaților. „Prezentăm în această seară, modelele lansate recent de producătorul Mercedes-Benz, deja disponibile la vânzare pentru clienții noștri din România”, a declarat Juergen Schunn, proprietarul companiei, în cadrul conferinței de presă, găzduită alături de Elena Kovacs, managerul general al companiei.

DSC_0401_Copy

“După primele opt lui ale anului, Mercedes-Benz a devenit al doilea mare producător de automobile premium din lume, în intervalul ianuarie-august, compania deținută de grupul Daimler, vânzând 1,19 milioane de vehicule. Cele mai vândute modele Mercedes-Benz în acest an au fost SUV-urile precum și noua Clasa C, care a fost premiată la New York”, a mai arătat Juergen Schunn.

12081421_10153203558080669_1778726990_n

Noua colecţie de SUV Mercedes Benz 2015 se evidenţiază prin tehnologii în avanpremieră și aduc răspunsul perfect pentru siguranța și confortul dorit de consumatorii de autovehicule premium. Recunoscute ca fiind partenerul ideal de drum, în orice condiţii, autoturismele au în comun tehnologia de top, dinamismul şi designul atractiv. GLE¸ GLE Coupé si GLC sunt capabile de performanţe dinamice de excepţie și acoperă o gamă largă de motorizări.

DSC_0477_Copy
Mercedes-Benz GLC este spațios și apreciat pentru tehnologie și design în aceeași măsură, având linii stilistice vizionare, Mercedes-Benz GLE este versiunea îmbunătățită a best seller-ului ML, iar GLE Coupe îmbină elementele unui SUV cu cele ale unui coupe, dar platforma tehnică și motorizările îl recomandă mai degrabă ca pe o maşină sport de mari dimensiuni.
Cu un istoric de 22 de ani în industria auto din România, compania Auto Schunn are reprezentanţe în Arad, Deva şi Suceava precum și în Germania, fiind partener de încredere al brandului german.
În săptămânile imediat următoare, Auto Schunn pregătește evenimente de lansare în Deva și Suceava și invită clienții și partenerii de afaceri să ia parte pentru a savura momentele deosebit de plăcute pregătite cu multă pricepere și bucurie de echipa Auto Schunn.

DSC_0430_Copy

LĂSAȚI UN MESAJ