Conform bilanţului pe 2015 stabilit de platforma națională “Lista firmelor din România”, compania româno-germană Auto Schunn este una dintre cele mai mari companii naționale cu activităţi în vânzarea, întreţinerea şi repararea autovehiculelor Mercedes-Benz. Cu o istorie de peste 23 de ani în industria auto din România, Auto Schunn este instituție privată de referință cu sedii în județele Arad, Suceava și Hunedoara, fiind angajator a sute de angajați, plătitor de taxe și ofertant al calității serviciilor tipic germane. Investițiile făcute de compania Auto Schunn au contribuit la dezvoltarea economiilor locale, crearea unor noi locuri de muncă și intensificarea activităților economice din zonele respective.

12646724_955855907794754_5137229687131511702_o

În clasamentele întocmite de cel mai cuprinzător și interactic catolog de firme românești sunt luate în considerare toate companiile, verificarea datelor fiind făcute telefonic de către departamentul CallCenter, având astfel cel mai mare grad de acuratețe al informațiilor prezentate.

Fondată la începutul anilor ’90, Auto Schunn este una din primele entități Mercedes-Benz din România, având ca principii de bază construcția și consolidarea perpetuă a relațiilor cu piața românească.

Condusă de Juergen Schunn și Elena Kovacs, în calitate de președinte, respectiv manager general, Auto Schunn este un susținător ferm al infrastructurilor de afaceri din Arad, organizând în permanență evenimente sau întâlniri de business destinate companiilor.

“Românii iubesc mașinile și serviciile noastre de calitate, dovadă a acestui lucru fiind toți acești ani în care am evoluat împreună”, a declarat Elena Kovacs.

LĂSAȚI UN MESAJ