Compania româno-germană Auto Schunn, una din cele mai mari corporații private din județul Arad, a participat în calitate de expozant la târgul internațional Confort Construct & Instal, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultuă a județului Arad. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 16-19 martie 2017 și a reprezentat cea de-a XXIII-a ediție a acestui târg.

Reprezentanții celor peste 80 de firme din România și Ungaria prezenți la această manifestare au admirat cele mai noi modele Mercedes-Benz, oferite și comercializate publicului larg de către compania Auto Schunn, dealer autorizat Mercedes-Benz în România din anul 1993.
Acțiunea a avut ca principal scop promovarea excelenței Daimler și multitudinea de posibilități prin care se poate intra în posesia unui astfel de autoturism. Cu un stoc disponibil de 300 de autoturisme, utilitare, camioane și autobuze, compania Auto Schunn oferă clienților săi cele mai noi modele, mașini noi și rulate, leasing operațional și financiar sau buy back.


Auto Schunn are reprezentanţe în Arad, Deva, Suceava, Sibiu şi la Westendorf, în Germania
Obiectivul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad este de a oferi agenților economici posibilitatea să își prezinte oferta de produse și servicii, specialiștilor și publicului larg, să atragă noi clienţi și să găsească oportunități pentru dezvoltarea afacerii.
Auto Schunn este prezent pe piaţa auto românească din 1993 şi are reprezentanţe în Arad, Deva, Suceava, Sibiu şi la Westendorf, în Germania

LĂSAȚI UN MESAJ