În Munții Făgăraș, unde Muntenia și Transilvania se întâlnesc la înălțime, a avut loc o sesiune de test drive-uri cu cele mai noi modele Mercedes-Benz, eveniment organizat de compania auto româno-germană Auto Schunn pentru angajaţii săi, în cadrul unui team building.

DSC_0162

Pentru că are ca principal scop dezvoltarea echipei și declanșarea unor reacții de încredere reciprocă în calitățile umane și profesionale dintre membrii echipei, de la eveniment nu au lipsit președintele grupului de firme Auto Schunn, Juergen Schunn, și Elena Kovacs, managerul general al companiei Auto Schunn România. Fondată la începutul anilor ’90 și având ca principii de bază construcția și consolidarea perpetuă a relațiilor cu piața românească, bazate pe respectul valorii, campania româno-germană Auto Schunn este partener oficial al producătorului german Mercedes-Benz în România din 1993.

DSC_0197

Astfel, angajații companiei Auto Schunn s-au bucurat de vremea plăcută și au testat pe văile și serpentinele din Transfăgărășan, cele mai noi modele de autoturisme Mercedes-Benz. De asemenea, au avut loc activități creative dar și de socializare.

DSC_0147

Prin astfel de acțiuni, compania Auto Schunn vizează creșterea gradului de cunoaștere între membrii echipei, îmbunătățirea comunicării sau reducerea eventualelor conflicte.

DSC_0220JPG

LĂSAȚI UN MESAJ