IMG_2004

Compania Auto Schunn, alături de Aqua Carpatica și Kashmir Hair System, susține sănătatea prin sport și este alături de sportivii români. Cel mai puternic reprezentant Mercedes Benz din Arad, Deva și Suceava, Auto Schunn, este partener oficial al campaniei “Ora de Mișcare” inițiată de Ruxandra Dragomir, fostul număr 15 mondial în 1997 și președinte al Federației Române de Tenis între 2009 și 2013. În fiecare sâmbătă, fosta mare jucătoare de tenis organizează întâlniri între instructori de fitness și doamne de toate vârstele și profesiile interesate să se mențină prin sport.
La prima acțiune de acest fel, cunoscuta politiciană Elena Udrea a venit alături de mama sa, Maria, o doamnă în vârstă de 63 de ani cu un tonus și o poftă de viață excelente.
La a doua ediție a campaniei “Ora de Mișcare”, campioana mondială la Kempo, Alina Pascu a ținut un curs de kempo-kick, spre bucuria tuturor participantelor, mai ales a Ruxandrei Dragomir. “Pot spune că a fost cel mai antrenant și inedit curs la care am participat. Alina ne-a muncit destul de mult însă pentru că exercițiile sunt inspirate din arta de luptă Kempo, sport pe care eu îl iubesc foarte mult, nici nu am simțit când a trecut timpul. Kempo-kick este un antrenament complet și eficient pe care îl recomand tuturor femeilor interesate să obțină un corp frumos, sănătos și armonios prin exerciții plăcute și interesante”, a arătat Ruxandra Dragomir pentru site-ul www.iClara.ro.
Ruxandra Dragomir oferă și diverse premii celor care participă la acțiunile sale dedicate sportului, printre acestea aflându-se un tratament de lux, adus tocmai din Israel, prin care femeile vor avea un păr superb cu ajutorul botoxului.
“Un premiu consistent pe care îl ofer celor care vin la “Ora de Mișcare” este această nouă tehnologie de îndreptare semipermanentă și hidratare a părului cu efecte de până la 6 luni. Este un tratament pentru toate tipurile de păr, indiferent că este ars, vopsit, trecut prin repetate proceduri de coafare sau tratamente de îndreptare sau chiar dacă vârfurile sunt despicate sau dacă parul este natural”, a mai explicat Ruxandra Dragomir.
Sponsori și parteneri ai evenimentului au fost: Aqua Carpathica, Kashmir Hair Botox, Auto Schunn, Federația Română de Kempo.

LĂSAȚI UN MESAJ