Zilele trecute, jurnalistul Realitatea TV, Beniamin Cioantă, a fost protagonistul unei ședințe foto la magazinul Cacharel din Băneasa Shopping City. Într-un interviu acordat publicației online iClara.ro, Beni a mărturisit ce înseamnă pentru el un bărbat bine îmbrăcat, cum îmbină fotbalul cu televiziunea, și în EXCLUSIVITATE, ce surpriză pregătește pentru săptămâna viitoare.

12092200_975471929182823_508840138_n

Beniamin Cioantă, jurnalist Realitatea TV, a fost protagonistul unui pictorial inedit la Cacharel. Tânărul om de televiziune este pasionat de stilul vestimentar propus de Cachare, fiind un mare fan al celebrului brand. “Am descoperit Cacharel în urmă cu aproape un an, iar de atunci sunt la curent cu tot ce apare în noile colecții. Dacă vorbim de casual sau elegant, un bărbat bine îmbrăcat alege vestimentația completă de la același brand. Pentru mine, Cacharel înseamnă calitate și stil”, a mărturisit Beniamin Cioanta pentru iClara.ro.

Este cunoscut faptul că este pasinat de fotbal, fiind și membru al Naționalei Artiștilor Fotbaliști din România, la ședința foto, stiliștii magazinului i-au adus special lui Beni o minge de fotbal. A pozat mândru cu mingea, dar a încercat și câteva schema, atât cât i-a permis costumul. “Este prima oară când mă joc cu mingea în costum, dar până la urmă astea sunt cele două lumi ale mele. Televiziunea și sportul. Le mulțumesc băieților de la Cacharel pentru surpriză, nu mă așteptam”, a mai povestit Beni.

Începând de luni, 2 noiembrie, Beniamin Cioanta va fi co-prezentorul Emmei Zeicescu la emisiunea Oameni și Fapte, difuzată la Realitatea TV, de luni până vineri, între 11.00 – 14.00. “Am încercat să păstrez secret acest lucru, până voi începe să prezint, dar acum deja totul este pregătit și de luni îi dăm drumul. Asta dacă mai rezistă Emma Zeicescu. Nu sunt un coleg foarte ușor de suportat. Îi mulțumesc pe această cale că s-a implicat și se implică în formarea mea, ea având toată experiența din lume (râde). Așadar , vă aștept de luni până vineri, de la 11.00-14.00 pe Realitatea TV unde vom prezenta și vom dezbate cele mai importante știri ale zilei”, a încheiat Beniamin Cioanta.

LĂSAȚI UN MESAJ