10967077_10152681724475669_2089905886_n

Pentru Steaua CSM EximBank, meciul cu vicecampioana României, CSM Oradea se anunța unul dificil. Dar, sustinuți de un public fantastic, care a umplut până la refuz micuța sală Mihai Viteazul, steliștii au știut să și-l facă ușor și să câștige la o diferență ce părea puțin probabilă la început. Americanul Bill Amis și Titus Nicoară, care a fost transferat de echipa militară la începutul acestui sezon chiar de la Oradea, au vegheat fără greșeală spațiul aerian de deasupra inelului, cei doi fiind, alături de public, factorii decisivi ai succesului pe care Steaua CSM EximBank l-a repurtat in fata celor de la CSM Oradea cu 92-75. Steaua rămâne în continuare lider in Liga Națională de Baschet Masculin, cu 14 victorii și două înfrângeri, arată site-ul www.steauabaschet.ro.
Amis și Nicoară au fost turnurile de control, interceptând aproape orice minge deasupra inelului și contribuind decisiv și în faza defensivă. Cei doi au marcat câte 24 de puncte fiecare, primul reușind 13 recuperări, iar al doilea 15. Goran Ikonic si Pankracie Barac au marcat câte 11 puncte fiecare, Mihai Paul a contribuit cu opt, Everett cu șase iar Adi Tudor a încheiat partida cu patru puncte și cinci pase decisive. Scorul final a fost completat de Ionel Dodoc și Ionuț Drăgușin, fiecare cu câte două puncte.
Partida a fost echilibrată în primul sfert, dar apoi Steaua a început treptat să-și contruiască avantajul, bazându-se pe jocul exact sub panou. Steliștii au avut un procentaj de 53 la sută la aruncări de două puncte și de 92 la sută la libere și și-a dominat adversarul la recuperare, 50-39.
Următorul meci al Stelei este în deplasare, la Sibiu, duminică 15 februarie, de la ora 18.00. Partida va fi transmisa în direct de Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ