11541280_10152955512905669_17748491_n

Bijuteriile au fost, sunt, și vor continua să rămână cele mai bune prietene ale femeilor care iubesc frumosul, bunul-gust și eleganța, dar mai ales ale femeilor care au înțeles că acestea nu sunt doar simple accesorii, ci dimpotriva, reprezinta proiectiile viselor, dorintelor si chiar o extensie a propriei personalitati. De la Cleopatra pana la femeia moderna din zilele noastre, bijuteriile au continuat sa-si pastreze neatinsa pozitia de aliat fidel al femeilor si complice anonim al barbatilor, ignorand limitarile de orice fel.

Materialele atipice ce nu tin cont de standardele impuse de specialisti si trenduri, creativitatea si viziunea sunt pilonii conceptuali care de foarte multe ori dau nastere bijuteriilor spectaculoase! Acesta este si cazul bijuteriilor semnate de designerul de origine thailandeza, Nakamol Sussman.

Pasiunea pentru pietrele pretioase si vasta paleta de culori si texturi a acestora, placerea de a reinterpreta bratarile traditionale thailandeze si intuitia, au condus-o pe Nakamol Sussman spre ceea ce astazi reprezinta un brand cu renume international: Nakamol Chicago.

„Dare to be beautiful” este indemnul transmis de designer, iar acest mesaj pare sa se regaseasca in fundamentul fiecarei creatii, constituind elementul magic ce da viata bijuteriilor Nakamol.

Atat bratarile cat si toate celelalte bijuterii semnate Nakamol, sunt realizate exclusiv manual iar pentru confectionarea acestora designerul colaboreaza cu manufacturieri thailandezi specializati in tehnici de realizare a bijuteriilor.

Bratarile „wrap”, constituie esenta brandului Nakamol iar frumusetea si unicitatea acestora este completata de calitatatea si diversitatea materialelor folosite: piele naturala, bumbac, cristale de Bohemia, pietre semipretioase, margele, elemente metalice, etc.

In Romania, bratarile Nakamol Chicago sunt comercializate din anul 2013 prin intermediul site-ului www.beauthentic.ro, unicul importator si distribuitor al bratarilor Nakamol in tara noastra.

Beauthentic. ro reprezinta proiectul prin care Dana Motoc si Mihaela Dobre au ales sa-si transforme pasiunea pentru bijuterii intr-un business de succes. Au ales bratarile Nakamol plecand de la ideea ca acestea sunt creatii ce abordeaza un stil original si nonconformist si totodata reprezinta bijuterii versatile ce se adapteaza usor oricarei tinute.

Au mizat pe capacitatea magnetizanta a bratarilor de a cuceri chiar si inimile celor mai pretentioase iubitoare de bijuterii si nu s-au inselat. Astfel, in scurt timp de la lansare, au devenit preferatele vedetelor autohtone si nu numai!

Colectie dupa colectie, bratarile Nakamol reusesc in continuare sa impresioneze prin combinatiile inedite, elementele surprinzatoare si sa starneasca admiratia clientilor fideli ai brandului.

LĂSAȚI UN MESAJ