11119629_101529i16427175669_1014529578_n
O serie de elemente importante din politica de fidelizare și atragere a tot mai multor clienți pentru magazinul de modă masculină Cacharel din Băneasa Shopping City sunt dezvăluite de Florin Leoveanu, brand manager.
Creat în 1962 de Jean Bousquet, Cacharel a vândut pe piaţa românească peste 5.000 de costume şi în jur de 6.500 de perechi de pantofi.

Care sunt ofertele pe care magazinul Cacharel le face în această perioadă celor care vor să se însoare sau sunt invitaţi la nunţi? Cât de mari sunt reducerile?
În perioada aceasta la ţinutele de ceremonie oferim un discount de 25%. Prin “ţinuta de ceremonie” ne referim la costumaţia completă care conţine: tuxedo/ smoking, cămaşă, pantofi şi accesoriile care întregesc ţinuta respectivă (butonii, papionul, batista, cureaua). Preţul unei astfel de ţinute începe de la 4300 lei, preţ la care se aplică reducerea de 25%. Şi în ceea ce priveşte ţinuta formală a invitaţilor, care constă în costum, pantofi, camaşă şi un accesoriu la alegere (butoni/ curea/ cravata), reducerea rămâne semnificativă, fiind de 10 %.

Aceste oferte Cacharel pentru sezonul nunţilor au devenit obişnuinţă?
Da, cu siguranţă putem spune că acest lucru a devenit un lucru obişinuit al brandului Cacharel, care anual vine în întâmpinarea şi ajutorul celor ce doresc să se căsătorească sau să achiziţioneze ţinute de ceremonie cu pachete promoţionale (15-25% reducere), consiliere vestimentară profesionistă, o gamă variată de produse pentru ceremonie şi nu în ultimul rând posibilitatea de ajustare a acestora (retuşuri gratuite). Acest lucru se practică în permanenţă în magazinul nostru, şi există o singură condiţie. Ţinuta trebuie să fie întreagă, adică niciun element din ansamblul ei să nu lipsească.

Care sunt cele mai căutate obiecte vestimentare în această perioadă?
Acum există o atenţie ridicată în privinţa pantofilor, a costumelor, dar şi a ţinutelor de ceremonie. Acestora se adaugă produsele de sezon, cum sunt tricourile de diferite texturi şi nuanţe, precum şi sacourile şi pantalonii care au la bază material mai subţire.

Ce colecţii noi au fost lansate?
Colecţia primăvară- vară 2015 aduce un aer mai “fresh”, mai libertin, fiind pusă în evidenţă prin folosirea mai multor texturi şi nuanţe îndrăzneţe. Colecţia nouă include atât modele slim fit de smokinguri şi costume de zi, în special în nuanţe de bleumarin, cămăşi de ceremonie cu nasturi ascunşi sau cu striaţii, bumbi şi butoni incluşi, pantofi – atât cei formali, cât şi cei casual- în nuanţe de bordeaux, bleumarin şi cognac, cât şi tricouri colorate, pantaloni smart casual şi sacouri subţiri, de sezon.

Care sunt vedetele masculine care adoră să îmbrace ţinute Cacharel?
Sunt foarte multe vedete care achiziţionează produse Cacharel, dar ele preferă discreţia. Acestea sunt persoane care caută produse prin excelenţă calitative. Majoritatea sunt prezentatori tv, sportivi, interpreţi, actori sau jurnalişti.

LĂSAȚI UN MESAJ