20591_10203346453697043_3342178527038034095_n

Petre Cătălin Fumuru, vedeta postului de televiziune Realitatea TV, a împlinit zilele trecute 39 de ani. I-a serbat alături de fiul său, Luca, iar seara a ieşit cu prietenii la o terasă, aşa cum obişnuieşte să facă în fiecare an.
De data aceasta, Fumuru a avut parte de o surpriză frumoasă, din partea celor de la Mineli Boutique, care i-au făcut cadou de ziua lui o pereche de încălţări, prima pereche de încălţări bărbătească produsă de celebrul brand, axat până acum pe linia feminină. „Sunt extrem de comozi şi spectaculoşi, iar acest albastru electric este una dintre culorile mele preferate. Sunt flatat că prima pereche mi-au oferit-o mie şi le mulţumesc din suflet celor de la Mineli pentru acest gest. Dacă la televizor sunt obligat să apar în ţinută elegantă şi prefer costumele Cacharel, în viaţa mea personală caut hainele casual, iar aceste încălţări se pliază pe gusturile mele”, a declarat Petre Cătălin Fumuru, pentru publicația www.iClara.ro.
Ionuţ Glăvan, unul dintre designerii de la Mineli Boutique, spune că într-un timp destul de scurt, undeva între 1 şi 15 august, brandul va lansa pe piaţă şi încălţări bărbăteşti, asemenea celor oferite lui Petre Cătălin Fumuru. „Avem şi alte modele finalizate. Genul acesta casual se potriveşte şi la un costum lejer, cu pantaloni peste gleznă, completat cu un tricou de vară. Culoare este foarte căutată şi ne bucurăm că i-au plăcut”, a afirmat Ionuţ Glăvan.

LĂSAȚI UN MESAJ