Designerul vestimentar Catinca Roman și fata sa, Calina, și-au dat întâlnire în showroom-ul brandului românesc de genți Millisimo. Cum în familia lor, pasiunea pentru modă se moștenește de la mama la fiică, fetele au petrecut două ore în magazinul de poșete Millisimo, de unde fiecare a plecat acasă cu câte două modele. ”Iubesc gențile astea!”, a scris Calina pe pagina sa de instagram, unde zilnic este urmărită de aproape 30.000 de fani din toată lumea.

Relația dintre Catinca și Calina este exact ca în filmele de la Hollywood, unde părinții și copiii vorbesc liber și glumesc despre orice subiect.
”De cele mai multe ori mă înțeleg cu mama din priviri, gândim și simțim la fel. Sunt foarte fericită că am o mamă cu care rezonez atât de bine și care este lângă mine oricând am nevoie. Spre deosebire de prietenele mele, eu ador să merg cu mama la shopping pentru că ne sfătuim și alegem împreună ce ne vine mai bine. La Millisimo, eu mi-am ales o gentuță din piele albă iar mama un rucsac sport din piele maro”, a arătat Calina.

LĂSAȚI UN MESAJ