Campioana olimpică de la Atena, Camelia Potec, în prezent președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, a avut parte, miercuri seara, de cea mai frumoasă petrecere aniversară. Vedeta a împlinit 32 de ani, prilej pentru tânărul om de afaceri Alex Rozs, prIMG_6852oprietarul lanțului de restaurante Cocoșo Roșu, să-i dăruiască o super petrecere, la care a fost prezentă toată spuma sportului românesc. Astfel, într-o singură seară, Camelia Potec a avut alături de ea nume mari, precum: Ion Țiriac, Mihai Leu, Monica Roșu, Andreea Răducan, Laura Badea, Monica Iagăr, Amatto Zaharia, Virgil Stănescu, Ionuț Iftimoaie, Mihai Covaliu, Carmen Bunaciu, Doina Sava, Alina Dumitru sau Zsolt Gyongyossy. Nu au lipsit comandantul CSA Steaua, George Boroi, Viorel Păunescu sau Nicolae Bănicioiu, Ministrul Tineretului și Sportului.
La petrecerea Cameliei, a venit întreaga echipă de baschet Steaua CSM EximBank, în frunte cu președintele-jucător Virgil Stănescu.
“Am avut emoții foarte mari toată seara. M-am simțit minunat să văd că am alături de mine atâția oameni minunați și frumoși. Vă mulțumesc tuturor că în această seară ați fost lângă mine”, a spus Camelia Potec în cadrul unui mic discurs.
Printre zecile de cadouri și buchete de flori, Camelia a primit de la vedeta postului Nova TV, Adela Diaconu, un cadou original: un calendar personalizat.

foto Georgiana Dinu, Mihai Mitrea

LĂSAȚI UN MESAJ