Recent, campionul mondial la gimnastică aerobică Florin Neby a fost protagonistul unui inedit pictorial de modă ce a avut loc în incinta celui mai mare centru comercial din Băneasa.

IMG_0609

Sportivul a intrat cu ușurință în rolul unui manechin și s-a simțit pe aleile mall-ului ca pe podium, fără a fi stânjenit de privirile curioase ale trecătorilor. Pentru această ședință foto, ținutele au fost pregătite de stiliștii casei de modă Cacharel, ținându-se cont de stilul vestimentar deja format al lui Florin Neby. Deosebit de activ, campionul mondial la gimnastică reușește să împace excelent viața profesională cu cea personală.

IMG_0600

În prezent, el este fondatorul și managerului unui modern centru de fitness și nutriție ce îi poartă numele, instructor, om de televiziune, soț și tată cu normă întreagă. Viitoarele sale planuri de afaceri includ deschiderea unor noi francize și proiecte în zona corporate. “A fost o plăcere să lucrez cu Florin. Știe foarte bine să comunice cu aparatul de fotografiat și să transmită o stare. Cred că dacă ar dori să se reprofileze către o carieră în modelling, ar reuși cu ușurință”, a arătat fotograful Cătălin Fătu, care de-a lungul anilor a lucrat cu nume cunoscute din showbiz-ul românesc.

IMG_0536

LĂSAȚI UN MESAJ