sorin florea mercedes 1

Noul GLE Coupe, primul model SUV Coupe lansat de Mercedes-Benz, este cel mai căutat autoturism al sezonului. Compania Auto Schunn, cel mai important dealer auto din vestul ţării a introdus acest automobil foarte bine pe piața auto din țară, vânzând deja mai multe modele și având alte comenzi în lucru.
În aceste zile, compania Auto Schunn a fost invitată de partenerii săi sa prezinte și la Bucuresti noul GLE Coupe.
Campionul mondial la Kempo, Sorin Florea, un obişnuit al maşinilor de lux, s-a arătat extrem de încântat de calităţile noului GLE. Modelul îmbină elementele unui SUV cu cele ale unui coupé, dar platforma tehnică şi motorizările îl recomandă mai degrabă ca pe o maşină sport de mari dimensiuni. “Aceasta este o maşină în care te simţi confortabil, impunător şi respectat. Are o alură sportivă, un interior bine organizat şi o trapă deosebită, iar per-ansamblu pare o maşină cu tentă mai tinerească, perfectă pentru un sportiv de performanță. Este mașina ideală pentru oamenii de succes”, a declarat Sorin Florea, care conduce un Mercedes Benz, Clasa S, el fiind șoferul unui important om de afaceri.

sorin florea auto schunn

Sorin a mai remarcat la noul GLE Coupe faptul că autoturismul beneficiază de un sistem de iluminare extrem de performant. “E total diferit faţă de cel al altor mărci, pentru că oferă noaptea o panoramă excelentă şi nu oboseşti nici dacă mergi câteva ore”, a mai spus el pentru publicația online www.iClara.ro.
Mercedes GLE Coupe este concurentul pentru BMW X6 al celor de la Mercedes Benz şi un model după care n-ai cum să nu întorci capul pe stradă. Prețurile pentru GLE Coupe pornesc de la 56.050 euro fără TVA (69.502 cu TVA 24%inclus) pentru versiunea 350 d 4 MATIC, iar cel mai scump model, Mercedes-AMG GLE 63 S 4Matic Coupe, să plece de la prețul de 105.450 euro fără TVA (respectiv 130.758 euro cu TVA 24% inclus).

sorin florea auto schunn2

LĂSAȚI UN MESAJ