Component al naționalei de Kempo a României și multiplu campion national, european si mondial la acest sport, Yani Zaharia s-a aflat printre laureații ”Balului Bobocilor”, petrecere organizată de elevii Liceului Teoretic ”Benjamin Franklin” într-un club din Centrul Vechi. Astfel, Yani Zaharia a devenit primul elev din istoria acestui liceu câștigător atât al unuia dintre cele 3 titluri de Mister “Benjamin Franklin” cat si al titlului Mister Popularitate, numele acestuia fiind scandat minute in sir de colegii sai intr-o atmosfera incendiara dar plina de decenta, supervizata impecabil de profesorii si conducerea liceului.

”La concursurile de Miss și Mister au participat 6 perechi, adică 6 fete și 6 băieți. Fiecare dintre noi a trebuit să trecem prin probe de dans, defilare in tinuta de zi, defilare in tinuta de seara, precum si diverse teste de cultură generală. Pentru ținutele mele am colaborat cu stilistul Dragoș Săndulache și am purtat hainele alese de el. Sincer sa fiu, nu mă așteptam să câștig vreun premiu de aceea am fost și mai plăcut surprins când am plecat acasă cu două titluri cucerite”, a arătat Yani Zaharia, care a fost susținut pe durata întregului concurs, ca intotdeauna dealtfel, de către tatăl său, maestru emerit al sportului românesc și președintele Federației Române de Kempo, Amatto Zaharia.

De asemenea, printre susținătorii lui Yani s-au aflat fratele său, campionul mondial Yamato Zaharia, multiplul campion Tolea Ciumac și Sanda Zaharia, prima campiona mondiala din istoria Kempo-ului romanesc.

În decembrie, Yani Zaharia va reprezenta Romania la Campionatele Europene ce vor avea loc în Budapesta, Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ