Diana Seceleanu

colaj autoschunn

Compania Auto Schunn, dealer Mercedes Benz în Arad, Deva și Suceava, a avut un sfârșit de săptămână plin, sub semnul proiectelor. Astfel, a fost organizată caravana Mercedes-Benz, prezentă la Craiova în perioada 22-26 aprilie și la Târgu Jiu pe 26 aprilie. Cu acest prilej au fost expuse numeroase modele ale firmei germane, printre care și cele trei premiate la Salonul Auto de la New York, respectiv Mercedes AMG GT (cel performant automobil al anului), Mercedes C Classe (mașina anului 2015) și Mercedes S Class Coupe (cea mai luxoasă mașină la nivel mondial). Oamenii s-au arătat foarte interesați să vadă mașinile și încântați să le observe mai ales pe cele care au primit distincții.
Totodată, Auto Schunn a primit vizita elevilor de clasa a XII-a de la Liceul Economic din Arad, parte din programul „O carieră pentru viața ta“, care le aduce în atenție posibilitățile avute în vederea modelării unei cariere profesionale. Cei prezenți la Auto Schunn au avut parte de o zi interactivă, au vizitat showroom-ul, au văzut cum arată service-ul și le-a fost prezentată istoria firmei Mercedes-Benz, câțiva arătându-se încântați de posibilitatea unei meserii un domeniul auto.
La începutul lunii aprilie, Mercedes-Benz C Class a fost desemnată mașina anului 2015, în cadrul Salonului Internațional Auto la New York, categorie la care a avut un duel cu 24 dintre cele mai bune vehicule din lume. Totodată, alte două modele de mașini ale firmei nemțești au mai primit distincții: Mercedes-Benz S-Class Coupe a fost aleasă cea mai luxoasă mașină, în vreme ce Mercedes-Benz AMG GT a fost considerat cel mai performant automobil.Cele 12 luni de așteptare au meritat pentru Mercedes Benz, premiată în trei rânduri, pentru însușirile care au făcut-o celebră în cele nouă decenii de existență.

LĂSAȚI UN MESAJ