Cu o lună înaintea aniversării primului an de căsnicie alături de omul de afaceri Silviu Prigoană, Mia Botezatu s-a lăsat fotografiată în ipostaze seducătoare. Blondă, suplă şi fermecătoare, Mia este imaginea unei linii de bijuterii cu diamante produse în Israel. Pentru a pune în valoare frumuseţea accesorilor de lux, Mia a purtat rochiţe şi bluziţe transparente, extrem de sexy.

Şedinţa foto a avut loc la centrul de tratamente corporale şi cosmetice Keiko Slim Spa pe care îl frecventează constant de când s-a mutat de la Făgăraş la Bucureşti. De altfel, acesta este şi secretul Miei, la 37 de ani vedeta arătând mereu perfect, cu un ten strălucitor şi fără kilograme nedorite, deşi zilnic mănâncă câte o ciocolată şi o prăjitură.


Înainte de afacerea cu diamante, Mia a deţinut o cofetărie în Făgăraş, oraş unde a locuit alături de cei trei copii ai săi, ce au vârste între 7 şi 9 ani.
Mia l-a cunoscut pe Silviu Prigoană prin intermediul unor prieteni comuni, între cei doi fiind dragoste la prima vedere. Din martie 2016, cei doi sunt căsătoriţi.

foto: Luxury Photo Video

LĂSAȚI UN MESAJ