11096707_10152792933160669_1455689926_n

Diana Seceleanu

Premiată la numeroase și importante gale de prestigiu, Cătălina Popescu este un nume sonor în industria frumuseții, unde excelează ca instructor de machiaj semipermanent, cu diverse specializări: tehnica de fire 3D, corecție și camuflaj, neutralizare, buze 3D sau stilizare sprâncene. Despre atelierul său de frumusețe din inima Bucureștiului, pe care îl conduce cu pasiune și despre cum a ajuns să-și îndeplinească visul de a lucra pentru ea însăși, aflăm mai multe din interviul acordat pentru Etiquette Magazine.

Când și cum ai descoperit faptul că industria frumuseții este potrivită pentru cariera ta?
Întotdeauna am știut asta, încă din copilărie îmi tundeam toate păpușile pe care le primeam, ulterior prietenele și vecinele… Cred că această latură s-a dezvoltat și datorită mamei mele, care este o femeie frumoasă, îngrijită și pusă la punct în orice moment al zilei. Îmi amintesc cu plăcere că era o încântare să o privesc în fiecare zi!
Cât timp ai alocat studiilor pentru aprofundarea meseriei tale?
În afară de cursurile de specialitate făcute în țară și în străinătate, eu studiez în fiecare zi. Nu există zi în care să nu citesc fie de pe internet din diferite articole, fie din cărțile de specialitate pe care mi le achiziționez în mod permanent. În această meserie totul se schimbă foarte rapid, iar datoria mea este să ma aflu mereu în vârful piramidei în ceea ce privește informarea.
Când s-a înființat Atelierul „Cătălina Popescu“?
Fizic, nu de mult timp, cam de trei ani, dar este un vis devenit realitate și sunt mândră de asta, pentru că am creat un loc minunat, unde mă simt minunat și unde oricine își dorește să beneficieze de servicii de bună calitate, o poate face.
Care au fost până acum cele mai mari realizări ale tale, ca specialist în frumusețe?
Cea mai mare realizare până în momentul de față este faptul că am fost desemnată de către una dintre cele mai bune școli de make-up semipermanent din America, Biotouch Inc. USA, instructor în machiaj semipermanent pe România și USA, fiind prima româncă absolventă și instructor a școlii lor.
În prezent câte feluri de cursuri ții și pentru câte eleve?
Susțin diferite cursuri în cadrul școlii mele de make-up semipermanent „Wake up beautiful“, pe diverse specializări, cum ar fi: tehnica de fire 3D, corecție și camuflaj, neutralizare, buze 3D, stilizare sprâncene. Grupele sunt de maximum cinci cursanți, dar susțin și cursuri personalizate.
Sunt și elevi în rândul cursanților?
Până acum nu am avut cursanți elevi, dar au existat persoane din diferite categorii profesionale dornice să învețe această meserie.
Cum arată o zi obișnuită în viața ta profesională?
Dat fiind faptul că petrec mai mult de 80% din timp în atelier cu foarte multe programări și cursuri, o zi obișnuită este plină, aglomerată și uneori obositoare, dar cu multe satisfacții.
Ce servicii și tratamente asiguri clientelor tale?
Clientele pot beneficia de servicii de hairstyle, make-up, stilizare sprâncene, extensii sprâncene și make-up semipermanent.
Care este profilul clientelei tale?
Clientele care apelează la serviiciile mele vin din toate domeniile de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ