11637831_10152984680615669_708756309_n

Proaspăt revenită în România, Catrinel Sandu a profitat de timpul liber pentru a se relaxa și pentru a petrece momente frumoase alături de prieteni. Catrinel, absolventă a Liceului de Coregrafie și ATF – secția creație coregrafică, se poate mândri cu o carieră deosebită în televiziunea din România. A avut contracte cu TVR, Prima TV și Național TV și numeroase emisiuni, precum „Show 21”, “Boom Boom”, “Miss Tres Jolie”, “Aici e de noi”, “Camera de râs”, “Caravana Prima”, “Ora de comedie”, “Suflete pereche”, “Fashion Explorer”, pentru a enumera doar câteva dintre ele.

Deși este într-o formă excepțională, vedeta a simțit și nevoia unei sesiuni de înfrumusețare, așa că a apelat pentru sfaturi la buna sa prietenă Lorena Balaci, creatoare de modă și fiica celebrului fotbalist Ilie Balaci. Părul blond face parte din imaginea vedei, motiv pentru care această culoare o definește. Cunoscând acest aspect, tendințele în materie de frumusețe, precum și nevoile speciale de îngrijire ale părului blond, Lorena Balaci, care este si managerul Helot Beauty Center i-a recomandat un plus de strălucire și vitalitate a părului. Lorena Balaci a mizat pe efectele imediate și de lungă durată ale tratamentului cu Botox pentru rejuvenare și îndreptare a părului.

Tratamentul este prezent pe piața din România de 1 an, timp în care a cucerit mai multe vedete de TV. Printre vedetele care s-au bucurat de acest tratament inovator se numără Cătălina Popescu, Claudia Motea, Alina Laufer, Bianca Ioniță, Diana Dumitrescu, Monica Iagăr, Ruxandra Dragomir, etc.

Hair Botox de la Kashmir Hair System, disponobil online prin portalul www.beautyfree.ro este un tratament folosit cu succes în saloane de top din România, New York, Canada și Rusia. Cu o formulă unică pe piața tratamentelor de recostrucție și îndreptare, Hair Botox folosește o tehnologie israeliană patentată care asigura infuzia de keratină pentru reconstrucția părului deteriorat, particule organice, microscopice, care incurajeaza absorbția de vitamine, antioxidanți și proteine, oferind astfel părului calitate și textură naturală. Printre efectele acestui tratament se număra reconstrucția, rejuvenarea, hidratarea, netezirea și strălucirea părului timp de până la 6 luni.

Catrinel Sandu incantata de Har Botox de la Kashmir Hair System

LĂSAȚI UN MESAJ