collagemb copy

Luna aprilie a fost dedicată recunoașterii brandului german consacrat, Mercedes Benz, care a fost premiat în trei rânduri la Salonul Auto Internațional de la New York. Vorbim despre noul Mercedes Maybach, Mercedes AMG GT (fcel performant automobil al anului), Mercedes C Classe (mașina anului 2015) și Mercedes S Class Coupe (cea mai luxoasă mașină la nivel mondial).
Compania Auto Schunn, dealer autorizat Mercedes Benz, se mândrește cu faptul că în parcul său auto se regăsesc în acest moment cele mai puternice mașini ale anului, oferind românilor posibilitatea de a conduce automobile premiate la nivel international.

collagembd copy

Despre acest aspect a vorbit pentru www.iClara.ro directorul general AutoSchunn, Elena Kovacs: „Nu este deloc surprinzător faptul că produsele Mercedes Benz au recunoaștere internațională. AutoSchunn lucrează cu Mercedes Benz de 22 de ani, iar această relație ne asigură o cunoaștere a valorilor produsului și o satisfacție a faptului că reprezentăm un brand recunoscut în plan mondial și că putem oferi cele mai bune produse auto. Invităm doritorii, clienții, pasionații de tehnologie să ne abordeze în centrele noastre Auto Schunn din Arad, Deva și Suceava“, a declarat Elena Kovacs, manager general Auto Schunn.

LĂSAȚI UN MESAJ