Campionul național la tenis în scaun cu rotile, Ciprian Anton (32 de ani), a fost sponsorizat cu un instrument medical în valoare de aproximativ 2.000 de euro, prin sprijinul profesorului doctor Adrian Iancu, proprietar al clinicii “Ortopedia” din București.
Acest demers nobil, prin care un sportiv de valoare al României a intrat în posesia unei pereche de orteze medicale, de care avea atâta nevoie, s-a realizat în urma implicării Ruxandrei Dragomir, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istoria țării, președinte al Federației Române de Tenis între 2009 și 2013 și fondatoarea fundației umanitare “Inimi pentru sport”.

“Acest instrument medical îl va ajuta pe Ciprian să se miște mai bine atât pe teren cât și în v945980_niața de zi cu zi. Visul meu este să îl văd pe Ciprian mergând din nou, însă până atunci vreau să îl ajut cum pot pentru a îi fi cât mai ușor să se deplaseze. Pentru ambiția, dăruirea, puterea de a fi un mare sportiv și de a reprezenta România la acest nivel sportiv, în ciuda necazului care s-a abătut asupra sa acum 10 ani și care îl ține de atunci în scaunul cu rotile, fundația pe care o conduc, i-a dăruit un trofeu special în semn de omagiu. De asemenea, un trofeu din partea Fundației Inimi pentru Sport și pentru profesorul doctor Adrian Iancu, cu ajutorul căruia Ciprian va putea avea de acum înainte o viață mai bună”, a declarat Ruxandra Dragomir.

De 8 ani, Ciprian Anton joacă tenis in fotoliu rulant, în ultimii doi ani a participat la competiții internaționale iar prin clubul său, “Showtime”, vrea să atragă cât mai mulți tineri cu dizabilități spre sport.

Drama pe care a traversat-o acum 10 ani, când a căzut pe spate de la o înălțime de 7 metri de pe acoperișul unei case nu l-a doborât pe Ciprian, ba dimpotrivă l-a făcut mai puternic. Forța lui a fost remarcată și de producătorii show-ului de televiziune “Dansez pentru tine”, el participând la a patra ediție alături de Laura Cosoi, cu care a câștigat suma de 7000 de euro pentru copiii cu diferite probleme. În prezent, el este campionul en titre al României la tenis în scaun cu rotile iar săptămâna trecută a jucat o semifinală la un campionat internațional de tenis desfășurat în Antalya, Turcia.
“Sunt recunoscător Ruxandrei Dragomir pentru ajutorul pe care mi l-a acordat de-a lungul timpului. Datorită ei, acum am un Crăciun mai frumos”, a arătat Ciprian Anton pentru wwww.iClara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ