Clara Ilie, agent de PR și publicist, ce prin firmele sale asigură promovare unor branduri cunoscute, companii naționale, personalități publice sau instituții culturale, a devenit de curând posesoarea unui autoturism marca Mercedes-Benz. Este vorba despre modelul GLA 220 CDI 4Matic cu tracțiune integrală și transmisie automată.

13293198_10153696428060669_1890957365_n

“Am ales varianta diesel pentru că printre avantaje se numără un consum mediu de combustibil (aproximativ 5,1 listri la 100 km parcurși), încălzire rapidă în habitaclu și zgomot redus la interior. O dată cu pachetul “Urban”, mașina mea a fost echipată cu un calandru cu două fante argintii și inserții cromate, un set de jante din aliaj, elemente cromate de protecție ale pragurilor și linia mediană a caroseriei, scaune față sport cu tetiere integrate, volan multifuncțional. Am dorit neapărat ca mașina să aibă cameră pentru deplasarea în marșarier”, mărturisește Clara Ilie. La sfârșitul anului 2013, Press Book Media, firma condusă de Clara Ilie a semnat contract de imagine cu Auto Schunn, companie româno-germană, ce deține reprezentanțe auto Mercedes-Benz la Westendorf și în România la Arad, Deva, Suceava și Sibiu. “Până în 2013, nu avusesem ocazia să conduc un autoturism marca Mercedes-Benz, deși am admirat mereu aceste mașini. O dată cu semnarea contractului, compania Auto Schunn, mi-a oferit posibilitatea de a mă familiariza cu aceste autoturisme, de a le conduce și de a le cunoaște.

13265917_1088204971249959_6401640684832445728_n

Astfel, m-am îndrăgostit iremediabil de universul Mercedes-Benz și am realizat că nu voi mai putea conduce altfel de mașini. În acest an, cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut este această superba masina Mercedes Benz GLA 4 Matic pe care am achiziționat-o de la compania româno-germana Auto Schunn. Am ales compania Auto Schunn pentru că aici există o deschidere extraordinară a intregii echipe pentru ca noi, clienții și colaboratorii, să fim mulțumiți cu alegerile noastre. Multumesc proprietarului companiei, domnul Juergen Schunn, și domnei Elena Kovacs, managerul general al companiei Auto Schunn, pentru grija cu care se ocupa de confortul clientilor si al partenerilor de afaceri. De asemenea, mulțumirile mele pleacă și către Robert Kovacs, managerul diviziei Auto Schunn Rulate, cu care construiesc mereu proiecte frumoase pe marketing și publicitate”, a mai spus Clara Ilie.
“Fondată în 1993, Auto Schunn este una din cele mai longevive companii din industria auto din România. Este un proiect excelent, care completează perfect gama de activitate în PR și marketing pe care agenția mea o desfășoară” – Clara Ilie

LĂSAȚI UN MESAJ