11749430_958008670910336_1779145693_n

Actriţa Claudia Motea, cunoscută publicului din România şi din străinătate, în urma spectacolelor susţinute pe scene importante ale lumii, a descoperit serviciile Centrului de Estetică Hipocrat şi se declară încântată de beneficiile obţinute în urma acestora.

Cum ai descoperit Centrul de Estetică Hipocrat?
Sunt în pre-producția unui film de lungmetraj al cărui scenariu îmi aparține, iar în film, unul dintre personajele principale feminine, care sper să fie jucat de Maia Morgestern, are un mare cult al frumuseții și pune mare accent pe aspectul fizic. În ochii ei, o femeie trebuie să fie chic, plină de feminitate și cu o ținută demnă de divă. Ea se îngrijește de sănătate, își face tratamente și recurge la proceduri de întreținere corporală. Am căutat pe internet mai multe clinici, dar Centrul de Estetică Facială și Remodelare Corporală Hipocrat m-a atras cel mai mult. Poate că și numele de Hipocrat a influențat considerabil, știind cine a fost acest grec antic, părintele medicinei! “Iată o clinică extraordinară, care este pe gustul oricărei femei ce vrea să se păstreze tânără și frumoasă!”, mi-am spus. Estetica înseamnă sănătate, de altfel, iar sănătatea are o corespondență biunivocă cu estetica. Mi-a plăcut tot ce am văzut aici, totul fiind la standard de America! În adaos, personalul profesionist și cald m-a impresionat în mod deosebit.

Ce proceduri îţi faci la Hipocrat?
După o evaluare fizică, am ales două proceduri de esență. Prima procedură este Oxigenarea Celulară Dermio, un tratament anti-aging ce întărește sistemul imunitar, dând suplețe și fermitate pielii faciale. Cea de a doua procedură este electrostimularea, ce presupune impulsuri electrice ce acționează asupra musculaturii, având rezultate uluitoare în circulația sângelui, tonificarea mușchilor, eliberarea serotoninei-hormonul responsabil de stare de bine.

Aceste proceduri le completează pe cele pe care le faci la Global Wellness System?

Global Wellness System este o părticică din mine, pot spune. După o intervenție chirurgicală, soții Aurelia și Costi Dumitru, patronii acestei clinici de medicină integrativă, și-au deschis brațele și mi-au oferit cea mai frumoasă, rapidă și eficientă recuperare. Sub îndrumarea minunatei doamne doctor Cristina Popescu, am recurs la câteva proceduri de bun augur (drenaj facial, drenaj limfatic, matrix drops, alphashere și papimi), toate făcute de oameni cu o înaltă pregătire profesională, specialiști în domeniu. Totodată, Global Wellness System contribuie la imaginea mea de actriță, în clinică existând și Centrul de înfrumusețare cu produse organice, talentatul stylist Paul Bălăneanu , care de fiecare dată când mă aranjează la păr, se întrece pe el însuși! Ce pot spune este că în acest moment, completarea finală a venit de la Centrul de estetică Hipocrat. Am avut două sedinţe până acum, iar rezultatul e impresionant. Mă bucur nespus de descoperirea acestui Centru de estetică Hipocrat! Simt că sunt pe drumul cel mai bun pentru a ajunge la un potenţial maxim de sănătate şi frumuseţe umană, totul fiind atât de important în cariera mea de actriţă.

De ce ai ales să realizezi o şedinţă foto la Hipocrat?
Acest loc mi s-a părut foarte familiar, și în plus, ca o expresie a bucuriei și a recunoștiinței de a mă afla în această clinică, am vrut să pozez în ținute U.S. Polo Assn, citind din broşurile Hipocrat ale acestei clinici. Echip pea de PR s-a ocupat de organizarea acestui photo shooting și am fost încântată de cum a decurs totul, de la artistul fotograf, Mihai Mitrea, până la strângerea de mână din final cu managerul acestei instituții, doamna Carmen Tenescu, un om cu totul deosebit. Mulțumiri și hairstylistului Denis Condrea și make-up artista Olga Dum.

Care sunt target-urile tale privind tratamentele Hipocrat şi Global pe care le faci in această vară?
Lasându-mă purtată pe aripile optimismului, dar şi a realităţii, îmi doresc ca în această vară, să fiu într-o formă de sănătate şi ţinută corporală de invidiat. Zilele trecute am fost la mare şi m-am bucurat din plin de plajă, soare, prezenţa oamenilor din jurul meu. Am purtat cu mândrie un costum de baie cumpărat din Dubai în urmă cu doi ani, pe care l-am evitat într-una, păstrându-l pentru atunci „când voi mai slăbi”. În plus, aştept ca pe o provocare interesantă şi frumoasă , scenele sexy din filmul în care voi juca, în care voi poza într-un dezabie de noapte sau într-o rochie mulată. Datorită acestor proceduri, încep să mă iubesc mai mult, să fiu mai confidentă şi să simt că e minunat să fii femeie, chiar dacă nu mai ai douăzeci sau treizeci de ani! Frumuseţea vine din interior, dar fără cea exterioară, nu poţi avea o strălucire de excepţie. Iată de ce, aceste două instituţii, Global Wellness System şi Centrul de estetică Hipocrat pot merge mână în mână!

LĂSAȚI UN MESAJ