Stephan Pelger a prezentat noua colecție toamnă-iarnă 16/17, intitulată „Orient Express”, în cadrul unui show-concept fără precedent în România. Modelele au defilat pe peronul celebrului Tren Regal, garat în Remiza Specială CFR Mogoșoaia, catwalk-ul devenind astfel unul din cele mai mari dintr-o prezentare derulată în țara noastră, având o lungime de 60 de metri.

andreea-raicu-stephan-pelger-show

Noua linie vestimentară semnată Stephan Pelger excelează prin opulență, materiale și tăieturi îndrăznețe.

Sub bagheta creativă a designerului, piesele vestimentare ale colecției au fost realizate folosind materiale precum mătasea naturală, blănuri, voal transparent, brocart opulent, broderie elegantă, completate cu cristale strălucitoare. Stephan Pelger a folosit motivele florale inclusiv ca pictură manuală realizată pe voalurile diafane. Toate ţinutele au fost accesorizate cu modele de încălţăminte ale casei de modă Mineli, create pentru acest eveniment de designerii Ionuţ Glăvan şi George Ştefănescu. “Am creat 20 de perechi de încălțăminte pe cinci modele diferite de pantofi și sandele. Ca și culori, am urmărit tenta colecției, astfel am ales gri și negru, iar tocurile, care măsoară între 10,5-11 cm, sunt îmbrăcate în culoarea materialului. Toate modelele le-am ales împreună cu Stephan Pelger”, a arătat designerul Ionuț Glăvan.

prezentare-stephan-pelger-7

Peste 400 de persoane au asistat la ineditul fashion show. Printre invitați s-au numărat vedete cunoscute din showbiz precum Andreea Raicu, Laura Cosoi, Ileana Badiu, Andreea Bănică, Carmen Negoiță, Adina Buzatu, Sonia Argint Ionescu, Tania Budi, Dana Săvuică, Oana Roman, Ilinca Obădescu, Ana Morodan, Patricia Cimpoiașu (Amadeus), Nicolae Voiculeț, Andrei Nourescu, Alina Laufer sau Adora.

Show-ul pus în scenă exprimă viziunea designerului asupra puterii de a depăși orice barieră, inclusiv cea dintre plictisitor și îndrăzneț, și a reprezentat o explozie de forme și nuanțe, de la gri și negru până la turquoise și auriu.

Unul din materialele folosite de Stephan Pelger în colecție a fost pictat de artistul Codrin Mircea, acesta realizând și un fotoliu, tapițat din materialele colecției, ce a fost așezat la panoul oficial. Fotoliul, o pereche de pantofi realizați de Mineli tot din materialele colecției, precum și una din creațiile noii colecții vestimentare au fost licitate în scop caritabil, suma încasată urmând a fi donată către Habitat for Humanity Romania, partener al evenimentului.

Evenimentul de prezentare a noii colecții semnată Stephan Pelger a fost susținut de BCR – Serviciul Erste Privat Banking, Sephora, Lamonza, Mineli, revista Viva! fiind partener media, iar băuturile, dintre cele mai fine si sofisticate cocktail-uri, au fost oferite de Bombay Sapphire și Grey Goose.
Styling-ul show-ului a fost semnat de Ovidiu Buta, iar regia, de Ioana Maximilian. Modelele din prezentare aparțin agenției Rue des Modeles.

prezentare-stephan-pelger-2

foto ADPM

LĂSAȚI UN MESAJ