Înfiinţat în 1993 de către antreprenorul vizionar Jurgen Schunn, grupul de firme Auto Schunn reprezintă astăzi una dintre cele mai mari investiţii de succes cu capital german din România. “În acest an, compania noastră a împlinit 25 de ani de existenţă pe piaţa auto din România, la cel mai înalt nivel. Aniversăm un sfert de secol dedicat dezvoltării progresive şi perpetuării principiilor care definesc familia Auto Schunn. Investind în România încă din anul 1993, am ajuns în clubul select al companiilor înfiinţate în anii 90 care şi în prezent performează la cel mai înalt nivel, fiind una dintre cele mai mari firme din România în acest domeniu. Centrele noastre din locaţiile Arad, Deva, Suceava, Sibiu şi Timişoara vă aşteaptă cu drag, invitându-vă să sărbătoriţi alături de noi un secol de performanţă”, a arătat Juergen Schunn, preşedintele companniei Auto Schunn, în discursul de deschidere al aniversării, organizată în spiritul frumoasei sărbători bavareze Oktoberfest.


Pentru că aniversarea de 25 de ani a companiei Auto Schunn a coincis cu cea de a doua ediţie Oktoberfeier, organizată de compania germano-română la sediul său din Arad în parteneriat cu Clubul Economic Româno-German Arad (DRW). Evenimentul a oferit participanţilor o zi specială în care valoarile şi specialităţile culturale, ţinutele tradiţionale, muzica şi dansul au fost apreciate la adevărata valoare. Printre invitaţi s-au aflat companii germane membre în cluburile economice din Arad şi Timişoara, clienţi şi prieteni, diplomaţi dar şi Eli Lăslean, creatoarea de modă a Primei Doamne a României, Carmen Iohannis

Explicaţii foto: Gazdele evenimentului, Juergen Schunn (preşedintele grupului de firme Auto Schunn) şi Elena Kovacs (manager general Auto Schunn), alături de invitaţii speciali, printre care şi celebra creatoare de modă Eli Lăslean.
Omul de afaceri româno-german Juergen Schunn a îmbrăcat o ţinută tradiţională bavareză-

LĂSAȚI UN MESAJ