Teatrul Arte dell’Anima din București va găzdui, în această vineri, de la ora 20:00, avanpremiera spectacolului “Copii răi”, al scriitoarei Mihaela Michailov. Inspirată dintr-un caz real, piesa este un spectacol-manifest al generaţiei „copy-paste”, al generaţiei „la un click distanță” împotriva sistemului educaţional din şcoli dar şi de acasă. Este un spectacol necesar, acut, cu o temă extrem de actuală și care induce publicului teme clare de reflecție și acțiune.

12970684_10153609514965669_367313647_o

Relația abuzivă profesor-elev, perpetuarea modelului „pedepsei” ca metodă de educație, problema părinților neatenți, problema bullying-ului (n.red – a umilirii colegilor mai slabi), a asocierii procesului educațional cu suferința, a conceptelor predate, dar neaplicate sau problema copilului de nivel slab care ajunge să fie anihilat de un sistem în care doar „eroii” contează, sunt teme prezentate într-o manieră artistică în acest spectacol, sub regia Geaninei Hergheliu.
În distribuție regăsim tinerii actori Ana Maria Irimia, Raluca Jugănaru și Alin Potop. Scenografia este scrisă de Ruxandra Manolovici, mișcare scenică: Alina Iacov Lazăr iar light design: Alexandru Bibere.
Condusă de actrița Crina Lință, asociația și teatrul Arte dell’Anima promovează teatrul, muzica și artele vizuale. Este vorba despre un concept născut din dorința de a dezvolta mijloace artistice care fac posibilă descoperirea, îmbogățirea și cultivarea sufletului uman.

LĂSAȚI UN MESAJ