Cristiana MONGOL Stancu este noua campioană a lumii, după ce a cucerit centura mondială Pro WTKA, în limitele categoriei 65 kg, în cadrul Galei Superkombat World Grand Prix Final Elimination, organizată de promotorul Eduard Irimia la Milano pe 2 octombrie 2015,
Cristiana a învins-o chiar pe deţinătoarea centurii, Irene Martens, aflată în primele trei luptătoare ale lumii la toate versiunile profesioniste, luptătoare pregătită de celebrul Didier LeBorgne.

12096352_713838578747623_1414196769210794550_n

Meciul câştigat într-o manieră categorică de războinica MONGOL, a consfinţit o dominare din toate punctele de vedere aplicată adversarei, Irene Martens fiind nevoită să asculte numărătoarea arbitrului dupa ploaia de lovituri spectaculoase aplicate din toate unghiurile de romanca aflată într-o formă de zile mari.
Sport Revolution organizează marți, 6 octombrie, de la ora 11:00, un eveniment special în care Cristiana Mongol Stancu va prezenta presei din România centura mondială Pro WTKA, aceasta urmând a răspunde de asemenea tuturor întrebărilor ziariștilor legate de pregătirea sa și activitatea imediat următoare.
Conferința de presă va avea loc la sediul Federației Române de Kempo, acolo unde Cristiana este legitimată ca sportivă.
La conferința de presă vor fi prezenți alături de Cristiana Mongol Stancu, Octavian Budică, redactorul șef al revistei Sport Revolution dar si președintele FR de Kempo, Amatto Zaharia, care va raspunde eventualelor intrebari legate de articolele aparute in Gazeta Sporturilor privind subiectul “MMA” si finantarea acestuia de catre MTS.

© 2015 Microsoft Termeni Angajament de respectare a confidențialității și privitor la modulele cookie Dezvoltatori Română

LĂSAȚI UN MESAJ