11291948_10152898098675669_1240339976_n

Peste 150 de copii s-au înscris la Cupa Olimpia, eveniment sportiv organizat de clubul de natație Aqua Sport și ajuns la a cincea ediție.
„Suntem foarte bucuroși pentru interesul tot mai mare al copiilor pentru întrecerile sportive. Va fi un eveniment frumos, în stilul celor organizate de Aqua Sport, cu multă acțiune, adrenalină iar la final o petrecere dedicată copiilor. Printre cei prezenți se va afla și Florin Mușat, poloistul de națională care a devenit antrenor oficial la Aqua Sport. Printre invitații speciali o avem pe îndrăgita cântăreață Nico“, a declarat managerul Aqua Sport, Bogdan Matei, pentru www.iClara.ro.
La nivel competițional, ziua de zâmbătă va fi împărțită în două serii, în funcție de categoriile de vârstă, existând șapte grupe de juniori care își vor exersa talentele la natație.
Aqua Sport încurajează mișcarea sub toate formele ei și îi îmbie pe cei mici să descopere tainele înotului, să-și perfecționeze spiritul competitiv, să capete încredere în ei și să pună bazele unui stil de viață sănătos, util pentru viața de adult.
Evenimentul va fi prezentat de Geanina Iacob, vedetă a postului de televiziune Dolce Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ