Ferasa este știința citirii feței, descoperită de Beduinii din Peninsula Arabică cu câteva sute de ani înainte de apariția Islamului. Secole în șir oamenii de pretutindeni au studiat arta citirii feței în încercarea de a înțelege mai bine cum gândim și cum ne comportăm. Fizionomia a fost studiată de vechii greci, printre care și Socrate, Aristotel și Platon. În China se folosește o tehnică asemănătoare împreună cu terapii de vindecare. Știința citirii feței a fost dezvoltată de la începutul anilor 1930 ca latură importantă a Criminologiei în Marea Britanie și SUA. În prezent au fost dezvoltate tehnici de citire a feței folosite în aparatele de stat, aeroporturi etc.
Al Ferasa te poate ajuta în relaţiile personale, dezvoltarea în carieră, creşterea încrederii în sine, auto-dezvoltare şi auto-cunoaştere, întelegere mai bună a comportamentelor şi personalităţilor oamenilor, dezvoltare spirituală şi creşterea intuiţiei. Vei putea să te înțelegi mai bine pe tine, în primul rând. Dar vei putea să îi înțelegi mai bine pe ceilalți. Vei avea relații mai bune cu cei din jurul tău, vei ști mai repede dacă e bine sau nu să închei un parteneriat, să începi un proiect în asociere sau cu cine să intri într-o relație.

13551138_1296059940421554_275677969_n

În perioadele 16-17 iulie și 23-34 iulie, Centrul Cultural Top Kids organizează cursuri pentru nivelul “basic”, unde vor fi oferite toate elementele necesare pentru a recunoaște povestea din spatele fiecărui chip întâlnit. Structurat de obicei în 3 module, de data aceasta, cursul se va face în doar 2 week-end-uri prelungite, pentru a putea primi toate informațiile înainte de vacanța de vară.
La nivelul basic se învață:
– Istoria completă și definiția Ferasa
– Regulile de învățare Ferasa
– Cele 3 științe ale Ferasa, explicate și discutate cu exemple: Indiciile (Criminalistica), Studiera naţiei (Genetica), Citirea feţei (Fizionomia)
– Cum poți folosi Ferasa în viața reală și în societate
– Formele feței și ce transmit ele, cu exemple concrete: fruntea, tipurile de ochi, tipurile de sprâncene, nasul, structura osoasă și mușchii feței, gura și buzele, urechile, bărbia, gâtul, părul, dinții

Program
16 – 17 iulie, orele 10.00 – 18.00
23 – 24 iulie, orele 10.00 – 18.00

Cost
Prețul pentru întreg nivelul este de 800 euro. Fiecare modul costă 400 euro. Rezervarea locului se face prin achitarea taxei pentru primul modul sau pentru cele 2. Taxa pentru modulul 2 poate fi achitată și după primul modul, dar nu mai târziu de data de 20 iulie (dacă participați la cea de-a doua parte a acestui nivel, din 23-24 iulie).

IMPORTANT: Cursul va fi susținut în limba engleză.

Toate detaliile referitoare la Al Ferasa, condiții de participare și organizatori, aici: http://www.topkids.ro/blog/deprinde-tainele-stiintei-stravechi-a-citirii-fetei/

foto: Manuel Neamțu/Professional Make up

LĂSAȚI UN MESAJ