În cadrul unui proiect special marca OK Magazine România, dedicat celei de a 88-a ediții a Premiilor Oscar, Dani Oțil și Petre Fumuru au fost provocați să intre în pielea unora dintre cei mai apreciați actori la nivel mondial, Ryan Gosling, respectiv, Adrian Brody.

OK156Special_01 Coperta 1

Pentru un look care să aducă cât mai mult cu vestimentația vedetelor hollywoodiene, cei doi oameni de televiziune au fost îmbrăcați de către echipa de stiliști ai revistei OK Magazine în ținute Cacharel, disponibile în magazinul cu același nume din Băneasa Shopping City.
Dani Oțil s-a îmbrăcat la patru ace, într-un costum rafinat și elegant, bleumarin închis, camașă albă și cravată, toate accesoriile fiind din noua colecție Cacharel.

5Dani

Vedeta postului de televiziune Realitatea TV, Petre Fumuru, a optat pentru o ținută business casual, mai puțin formală dar la fel de prezentabilă. Alura actorului a fost foarte bună pusă în evidență printr-o ținută formată din pantaloni gri închis, vestă bleumarin, cămașă albă și ceas negru. Prezența cravatei la o astfel de ținută nu a fost necesară. Ambele vedete au avut frizuri impecabile, potrivite ținutelor vestimentare adoptate, bine alese de stilista Madena Pasăre.

foto: OK Magazine

7Fumuru

LĂSAȚI UN MESAJ