Declarat cel mai bun tânăr antreprenor al anului 2013, Alex Rozs știe exact cum să îi țină aproape pe clienții principalului restaurant p1454612_10152042335138826_1741884895_ne care îl conduce. În ultimii ani, omul de afaceri a creat tradiția ca de 1 decembrie să organizeze o petrecere românească unde pe lângă invitații obișnuiți ai localului, să ofere mâncare și trecătorilor ce au trecut prin fața resaurantului Cocoșu Roșu de pe strada Mărgelelor nr 59-61, din zona Militari. Petrecerea românească organizată de Alex Rozs, naționalist convins, s-a bucurat de bucate tradiționale românești precum slănină cu ceapă, brânză, pâine făcută la cuptor, berbecuț la proțap și fasole la ceaun.
Alex Rozs deține restaurantele și ferma Cocoșu Roșu iar în perioada următoare urmează să deschidă un restaurant în centrul Bucureștiului. “În următorii ani, ne vom extinde rețeaua cu încă cel puțin două locații”. a arătat Alex Rozs pentru www.iClara.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ