Fost foto-model de succes, în prezent femeie de afaceri și director editorial al revistei Etiquette Magazine, Dana Săvuică a împlinit 44 de ani. Vedeta a organizat o petrecere de pomină într-un restaurant irlandez din centrul Bucureștiului, unde au fost prezenți peste 100 de invitați. Alături de colegii săi de la Etiquette Magazine, Dana a avut alături mulți prieteni printre care numeroase persoane publice: Cătălin Botezatu, Galyna Pînzari, Adela Diaconu sau tânărul om de afaceri Alex Rozs. Printre numeroasele cadouri și buchete de trandafiri roșii pe care vedeta le-a primit de ziua ei s-au aflat și câteva brățări “Power of Rudraksha”, ai căror ambasadori de imagine în România sunt Bote și Galyna.
“Mărgelele Rudraksha dana savuica adela diaconusunt fructele tari ale arborelui cu același nume ce crește în jungla indoneziană și mai nou, pe suprafețele special amenajate din Nepal și destinate comerțului. Mulţi oameni care au purtat pietrele Rudraksha în repetate rânduri confirmă că ele vindecă hipertensiunea, stresul, depresia, insomnia şi alte afecţiuni pe fond mental. Doar purtând aceste pietre, se simte un calm profund al minții, scade nivelul de stres și ne învăluie în câmpuri energetice aducătoare de mare noroc. Pietrele Rudraksha au puterea de a preveni îmbătrânirea și pot prelungi viața”, a explicat designerul Adela Diaconu.
Aceste brățări le-au cucerit pe vedetele din România: Botezatu, Adrian Cristea, Ana Maria Prodan sau Galyna s-au îndrăgostit efectiv de puterile miraculoase ale acestor bijuterii speciale.

foto: Georgiana Dinu

LĂSAȚI UN MESAJ