La 21 de ani, cântăreața Diana Enache este preocupată de menținerea sănătății și a tinereții sale întrucât își dorește frumusețe de durată și o stare de spirit excelentă. Când vine vorba de îngrijirea sa, artista dă dovadă de multă consecvență și disciplină, de mică fiind în lumina reflectoarelor.
În prezent, fiica lui Adrian Enache urmează un program de tonifiere și slăbire compus din ședințe de criosaună și masaje corporale cu pietre calde. ”Criosauna este o baie în aer rece și uscat ce durează maxim 3 minute, timp în care organismul este supus unei temperaturi scăzute, de până la -180 de grade.

Expunerea la frig determină producerea endorfinelor, hormonul fericirii, ceea ce asigură întregului corp o stare tonică și de bine. Zece ședințe la minus 180 de grade ajută la reglarea somnului, la îndepărtarea celulitei și ajută corpul să piardă mai repede kilogramele în plus”, a explicat Aurelia Teodorescu, coordonatoarea centrului de remodelare corporală și înfrumusețare Hipocrat, situat pe intrarea Catedrei nr 11-15.

foto: Luxury Photo Video

În completarea terapiei prin frig, Diana beneficiază de sesiuni de masaje cu pietre calde, care au o acțiune benefică asupra pielii și a întregului organism. ”Masajul cu pietre vulcanice este cea mai tare invenție pentru sănătatea corpului. Te ajută să scapi de stres, insomnii, dureri de spate sau musculare. Iubesc masajul cu pietre”, a arătat Diana Enache.

foto Luxury Photo Video

LĂSAȚI UN MESAJ