La sfârşitul acestei săptămâni, sala teatrului-restaurant Elisabeta din Capitală s-a umplut de oameni dornici să o cunoască pe Anca Bejan, autoarea cărţii “Dieta-minune: Drumul de la 120 la 60 kg”, în cadrul primei sale conferinţe de presă pe această temă. Stilul de viaţă propus de cunoscuta jurnalistă are la bază principiile “Dietei-minune”, conform cărora se mănâncă doar între orele 07:00-19:00, zilnic, la aceleaşi ore fixe, între mese nu se consumă nimic, doar apă, ceai neîndulcit şi/sau cafea neagră. Marele avantaj al acestui regim este că ne putem bucura în continuare de plăcerile vieţii, nefiind impuse liste cu alimente interzise sau recomandate, nu sunt impuse tabele cu calorii şi nici meniuri prestabilite. “Dieta-minune te învaţă cum să asculţi de “nutriţionistul” din tine, te învaţă să trăieşti inteligent. Această dietă are din ce în ce mai mulţi adepţi şi sunt convinsă că va deveni fenomen naţional, întrucât este singura care îţi permite să mănânci tot ce-ţi doreşti în timp ce îţi atingi greutatea ideală.

Pentru a întări experienţa reală de viaţă a Ancăi Bejan, care a reuşit să slăbească 60 de kilograme fără intervenţii chirurgicale, la eveniment a participat şi medicul specialist în diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, Oana Dumitrache. “Da, este posibil să mănânci orice (îţi face bine) şi oricât (până te saturi) şi să atingi şi apoi să menţii greutatea ideală”, a arătat Oana Dumitrache, în cadrul evenimentului ce este primul dintr-un turneu naţional menit să promoveze un stil de viaţă sănătos care să ne scape de grija dietelor, a kilogramelor în plus şi a problemelor de sănătate apărute din această cauză. În tot acest program şi mişcarea fizică este importantă, lucru susţinut de reprezentanţii centrului Neby Fitness, partener oficial al acestei conferinţe de presă.
La finalul conferinţei, a fost organizată o tombolă, în cadrul căreia participanţii au primit premii oferite de creatoarea de modă Simona Iacob, Neby Fitness, centrul de frumuseţe Yofi Hair Avademy, brandul profesional de produse pentru păr Luiza Essence, Aerosquash Băneasa şi Keiko Slim Spa.
Partenerul evenimentului, Apa Nova Bucuresti i-a invitat pe cei prezenţi să consume cu încredere apa din carafele prezente pe mesele invitaţilor, apa din reţea fiind extrem de atent controlată. Există 56 de puncte de control stabilite de către DSP şi AMRSP si 181 de puncte de control computerizate ale Apa Nova Bucureşti, în care, zilnic se analizează 55 de parametri fizico-chimici.

Atât Bucureştiul cât şi toate celelalte capitale europene, se confruntă cu problema ţevilor interioare ale imobilelor, ce sunt în răspunderea şi proprietatea privată a locatarilor. Este o problemă ce necesită soluţii integrate, un prim pas în soluţionarea ei a fost făcut de Apa Nova Bucureşti prin lansarea programul pilot “A Doua Ţeavă”, de înlocuire a ţevilor interioare din mai multe imobile.
Evenimentul “Dieta-minune: Drumul de la 120 la 60 kg” a fost posibil cu ajutorul sprijinukui deosebit oferit de Restauratnul Elisabeta Cişmigiu, Apa Nova Bucureşti, Clara Ilie PR Agency, Raluca Hulubei, Yofi Hair Academy, Neby Fitness Club, Rig Boutique by Simona Iacob, Luiza Essence, Luxury Photo Video, Cabina Foto Style – PhotoBooth, AeroSquash Băneasa, Keiko Slim Spa, BecomeFit şi partenerul media Click.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ