Idolul adolescenților, Dorian Popa, este adeptul un stil de viață sănătos, trainic și ecologic. Vedeta militează pentru conservarea mediului înconjurător și se străduiește să îi convingă și pe cei din jurul său să fie activi din punct de vedere ecologic.

12713932_10153442862980669_722957543_n

Pe scurt, Dorian Popa merge cu un scoouter electric FreeWheel, se ferește de radiațiile electromagnetice și și-a făcut testul de intoleranță alimentară ImuPro300 la Centrul de Recuperare și Medicină Integrativă Global Wellness System.
Dorian Popa a ales să se ferească de efectele negative ale câmpului electromagnetic prin ataşarea la telefonul său mobil a unui sistem de protecţie. Este vorba despre un dispozitiv din oţel inoxidabil cu o suprafaţă extrafină, obţinută printr-un procedeu de finisare de înaltă precizie.

12695781_10153442862910669_362971468_n

Propagate peste tot în jurul nostru, prin electrocasnice, antene de satelit, emiţătoare radio şi tv, radiațiile electromagnetice au efect negativ asupra organismului uman. În urmă cu peste 20 de ani, specialiştii au atras atenţia pentru prima oară asupra faptului că undele electromagnetice pot fi periculoase asupra organismului uman şi al animalelor, atunci născându-se şi noţiunea de “electrosmog”.
Promovat şi comercializat în România de Centrul de Recuperare şi Medicină Integrativă Global Wellness System, acest sistem este capabil să capteze/absoarbă un anumit spectru al radiaţiilor câmpului electromagnetic de joasă frecvenţă prezent (LF) şi a radiaţiilor câmpului magnetic de înaltă frecvenţă (RF) şi să le aducă la un nivel scăzut. Se amplasează pe spatele telefoanelor mobile şi costă 200 de lei.
Chiar dacă nu poate fi văzut, auzit sau simţit, câmpul electromagnetic este unul din factorii care duc la producerea unor boli şi simptome neplăcute printre care alergiile, tulburările circulatorii, depresia, durerile de cap, tulburările de somn, astenia, etc.
Există de asemenea tehnologii de protecţie pentru calculator, autovehicul, locuinţă sau spaţii publice, Dorian Popa achiziţionându-şi unul şi pentru autoturismul său.
Nico, Ozana Barabancea, Iuliana Marcius sau Adrian Enache sunt alte personalităţi publice ce au ales să se protejeze astfeş de radiaţiile electromagnetice.

12714476_10153442885665669_703914802_n

“Testul de sânge ImuPro300, pe care și l-a făcut Dorian Popa, este cel mai avansat de acest tip din România și este extrem de util, deoarece, în medie, aproximativ 45% dintre persoane suferă de inteloranță la un anumit aliment sau aditiv alimentar fără să fie conștiente. Acestă intoleranță este cauza numeroaselor afecțiuni, precum răceli dese, migrene, alergii, colon iritabil, oboseală cronică, disconfort abdominal, obezitate, dermatita atopică, psoriazis, mialgii, neurodermatite și multe altele”, a arătat Dr. Cristina Popescu, medicul specialist al Centrului de Medicină Integrativă Global Wellness System.

LĂSAȚI UN MESAJ