O dată cu decizia de a pune punct relației amoroase cu motociclistul Cătălin Cazacu, Anna Roman a hotărât să facă și alte schimbări radicale în ce privește viața ei.
Frumoasa din Petroșani are de astăzi un look nou, care îi pune și mai mult în valoare statutul de femeie puternică si independentă.

Hairstilistul Flavius Man de la salonul Yofi Hair Academy din Pipera i-a făcut vedetei un nou look. ”În primul rând, am ales să renunțăm la extensii și i-am făcut un tratament capilar cu polizaharide din alge marine, o invenție revoluționară descoperită în Israel, ce protejează părul împotriva proceselor chimice cum ar fi decolorarea sau colorarea părului.

Apoi, i-am făcut spălare de culoare, am vopsit rădăcinile și lungimile și i-am făcut mai multe șuvițe prin tehnica de highlight. Acum, Anna are o culoare ciocolatie, tip baleyage”, a arătat Flavius Man. ”Sunt foarte bucuroasă că am scăpat de părul negru și lung pentru că mă deprima. Acum podoaba mea capilară a primit o doză bună de sănătate dar și o culoare nouă și frumoasă”, a completat Anna Roman, care își ține la curent fanii cu noutățile din viața ei prin intermediul rețelelor de socializare.
Anna Roman l-a părăsit pe Cătălin Cazacu de la Exatlon după ce a văzut la televizor relația pe care acesta a dezvoltat-o în timpul concursului cu cântăreața Cream.

foto: Yofi Hair Academy

LĂSAȚI UN MESAJ