Sub deviza “Remodelează-te într-o versiune mai bună a ta”, nume importante din medicină și estetică s-au reunit miercuri, 9 decembrie, la Centrul de Frumusețe Organică și Medicină Integrativă Global Wellness System din București.

_mg_5015

Echipa Anti-Aging a lansat oficial proiectul curajos de atenuare a procesului de îmbătrânire, care promovează vitalitatea, echilibrarea emoțiilor, frumusețea interioară și exterioară și astfel creșterea încrederii în sine. Inițiatoarea proiectului, psihoterapeutul Bianca Pătrașcu, și inginer chimist Aurelia Dumitru, gazda evenimentului, au vorbit în discursurile lor despre terapiile și protocoalele ce pot garanta un mod de viață sănătos cu avantaje pe măsură și de faptul că toate serviciile și produsele profesionale din cadrul proiectului Anti-Aging beneficiază permanent de un discount de 25 la sută.

_mg_4751

“Mă bucur că în această seară suntem cu toții aici, în incinta centrului Global Wellness System, unde se promovează frumusețea și sănătatea deopotrivă, având ca deviză: eco-etic-organic-head spa. Acest nou concept pentru îngrijirea personală are la bază produse organice profesionale pentru îngrijirea părului și a pielii: colorare, curățare și tratamente personalizate.

_mg_5034

Produsele vegane profesionale de colorare și îngrijire Mastey de Paris v-au impresionat prin culoare și mirosul lor, alături de mâncarea delicioasă rawvegană de la RAWZ! Mastey de Paris este cea mai protectivă formulă de colorare fără amoniac, fără PPD, fără resorcinol, cu miros de struguri, un adevărat tratament pentru păr și scalp pe bază de vitamine și antioxidanți, certigicate Green Salon și USDA Organic”, a arătat Aurelia Dumitru, manager GWS.

_mg_4996

“Echipa Anti-Aging” este formată din doctor Cristina Popescu, (testări holistice și terapii antiaging), doctor Florin Juravle (chirurgie estetică și terapii medicale noninvazive anti-îmbătrânire), Adi Perjovschi (stilist păr – terapie anti-îmbătrânire și transformare totală de imagine), Cătalina Popescu (make-up artist, artist visagist – machiaj semipermanent sprâncene, gene, buze), doctor Panagiotis Vogiatzis (implant păr și sprâncene), doctor stomatolog Andreeas Buzoiu (estetică dentara), Florin Oancea (stilist personal, stil vestimentar, evaluarea garderobei, personal shopping), Dan Iancu (antrenor personal), Cesar Batlan (antrenor personal), doctor Adriana Mihalas (testare medicală genetică micronutriție și anti-aging), Carmen Țenescu (manager Centrul de Estetică Hipocrat (proceduri de înfrumusețare corporală).

_mg_4703

Îmbătrânirea este un proces natural dar dacă ea se petrece cu grație și armonie, efectele sale vor fi mai puțin resimtite, făcând să crească vitalitatea și calitatea vieții de zi cu zi. Abordarea noastră vizează întregul: trup, minte și suflet. Vrem să ajutăm clienții prin intermediul unor servicii integrate valoaroase, intârziind și atenuând procesul de îmbătrânire, echilibrând corpul prin remodelorea acestuia și echilibrarea minții si a emoțiilor”, a declarat Bianca Pătrașcu, inițiatoarea echipei Anti Aging și care în acest proiect asigură psihoterapie și psihologie nutritie, coaching dietă și psiho-nutritie)

_mg_4630

Printre personalitățile publice prezente la lansarea oficială a “Echipei Anti-Aging” s-au aflat actrița Claudia Motea, Dan Zătreanu de la Fundația Pentru o Românie Modernă și Gabriel Răsvan Toader, președintele Clubului Oamenilor de Afaceri Avangard Business Club, violonista Grațiela Marineață, Monica Giurea, astroloaga Roxana Lușneag sau specialista în PR, Clara Ilie.

foto: Mihai Mitrea

LĂSAȚI UN MESAJ