Una din cele mai îndrăgite cântărețe din România, Elena Gheorghe, a lăsat la o parte activitățile de zi cu zi și s-a relaxat printre standurile cu produse destinate frumuseții din cadrul expoziției Cosmetics Beauty Hair, organizată în weekend de Romexpo. Având în vedere locul foarte aglomerat, Elena a fost asaltată de fani, pentru poze și autografe.
12092266_10153212124815669_643471389_n

Cântăreața a vizitat anumite standuri, la invitația surorii sale, Ana, care pe blogul său, http://diademaanei.ro/, recomandă cititoarelor sale sfaturi utile de frumusețe și modă. Fiind la curent cu cele mai bune produse pentru frumusețea și sănătatea părului, Ana a dus-o pe sora sa, Elena, direct la standul Beauty Free, unde au ales masca de aur Luiza Essence și șampoanele Kashmir Hair System pentru volum și hidratare.
Imediat după ce a fost zărită de mulțime, Elena a fost asaltată de fani și chiar de comercianții care voiau să facă poze, să primească autografe sau chiar să îi facă mici daruri. Elena Gheorghe este unul dintre cei mai de success artiști din România și are peste 2 milioane de fani pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ