Fostul fotbalist al echipelor Universitatea Craiova, Dinamo și Șahtior Donețk, Flavius Stoican este fan declarat al stilului vestimentar elegant. Actualmente antrenor, Stoican apelează la sfaturile fiicei sale atunci când are dispoziția necesară pentru a merge la cumpărături. “Pe tatăl meu, îl prinde excelent stilul elegant, arată foarte bine în costum. La meciurile importante jucate de echipele antrenate de el, eu și mama îi pregătim cu atenție ținutele, pentru că el trebuie să fie în primul rând un exemplu pentru jucătorii săi și să le inspire seriozitate și concentrare maximă.

6-stop-to-shop

Când urmărește un meci din tribune, atunci i se potrivește o ținută mai casual”, a arătat Lorenna, în timp ce se afla la cumpărături cu tatăl ei în incinta magazinului Cacharel din Băneasa Shopping City. La 18 ani, Lorenna îi calcă pe urmele tatălui său, fiind una din cele mai bune jucătoare de handal ale clubului CSM București.
Ca antrenor, Flavius Stoican a pregătit echipele Minerul Valea Copcii, CSM Reșița, Dinamo București (două mandate), Chindia Târgoviște, CS Mioveni, FC Voluntari și Zimbru Chișinău.

LĂSAȚI UN MESAJ